Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé zabralo a porazilo Frymburk


Branky


16

Mladému se zatím v této sezoně tolik nedaří a tak mělo po třech kolech jediný bod. Tentokrát zabralo a slaví výhru nad Frymburkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým byl od úvodních minut lepším týmem, ale v koncovce se mu tolik nedařilo. To zlomil domácí Šimek, který se prosadil po rohovém kopu povedenou hlavičkou. Domácí tým branka uklidnila a dál si vytvářel dostatečné množství šancí. Na 2:0, ale dalo Mladé až těsně před odchodem do kabin, když se trefil středopolař Blažek. Nezůstalo však pouze u vedení 2:0, před poločasovým hvizdem rozhodčího. Po pěkně sehrané akci zakončoval Masák na 3:0. 

Druhý poločas domácí tým zvyšoval už na 4:0 zásluhou Königa ml. Domácí tým pak dovedl zápas do pohodlného vítěžství. O nulu, ale přišel v závěru po brance Tichovského



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán): Do zápasu s Frymburkem jsme šli s jasným cílem vyhrát a konečně se odpíchnout od nepříznivých výsledků z minulých zápasů. První poločas pokračoval v našem trendu zahozených šancí. Skóre otevřel gólem hlavou po jednom z mnoha rohů výborně hrající Šimek. Druhý zásah přišel z kopačky virtuóza Blažka, který z úhlu dělovkou na přední tyč nedal šanci hostujícímu gólmanovi. Do vedení 3:0 poslal domácí Masák, který zakončoval pohlednou akci přes celé hřiště. Zahozených šancí jsme naštěstí nelitovali, ale kdybychom si do kabin odnesli vedení 6:0 nemohl by se nikdo divit. Druhý poločas pokračoval festival zahozených šancí ze začátku poločasu se po Šafratově centru na zadní tyč prosadil střídající König 4:0. Hostí se hlavně skrz brejkové akce dostávali více do hry. Jedna taková akce po naší zbytečné ztrátě na půli hřiště vyústila v gól na 4:1. Celkově z naší strany dobrý výkon musíme se ale zaměřit na zkvalitnění zakončení a lepší řešení přečíslení.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): "Začali jsme celkem dobře, ale pak jsme neubránili roh, dostali první gól a od té doby jsme začali dělat více a více chyb, které soupeř trestal. Zasloužená výhra domácích."



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - F. Červený [-] (76. J. Linhart [-] ) , J. Kudlata [-] (65. M. Zemek [-] ) , P. Šimek [-] , A. Kolář [-] - M. Blažek [-] , Š. Masák [-] (46. V. König ml. [-] ) , V. Šafrata [-] , R. Kneys [-] - V. Moudrý [-] , T. Linhart [-] (72. B. Pánek [-] ) -

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] - M. Račák [-] , L. Brůha [-] (55. L. Řepa [-] ) - F. Fatura [-] , M. Králik [-] - S. Budík [-] (77. V. Liebl [-] ) , V. Tomka [-] (57. A. Točík [-] ) , P. Tichovský [-] , D. Antl [-] , O. Malák [-]

ŽK: 60. T. Linhart - 26. F. Fatura , 45. M. Králik , 60. A. Točík .
Hráči zápasu: M. Blažek , P. Šimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - JURÁŇ Karel, HEIDER Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: remíza

Remíza, Mladé do sezóny nevstoupilo moc dobře, kdy zatím jediný bod získali na hřišti u nás v Kaplici, Frymburk je na tom dost podobně, myslím si, že kdyby hrál Frymburk doma, tak získá 3 body, ovšem v Mladém budou rádi za bod oba týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím domácím