Ledenice jedinou brankou udolaly rezervu Malše Roudné


Branky


15

Další utkání bez vstřeleného gólu odehrála potřetí za sebou rezerva Malše v I. B třídě. Na kontě má jediný bod a žádný vstřelený gól, což jasně ukazuje, kde je zakopaný pes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Tobiáš Čouza (hráč): Po brzkém gólu jsme sice měli méně ze hry, ale stále jsme byli nebezpečnějším týmem. Spálili jsme plno šancí, které nás mohly mrzet, ale soupeř, i přesto že více držel míč, byl v koncovce úplně bezzubý. Jakékoli větší hrozby jsme dokázali odbránit a když už došlo ke střele, tak se Cempi v bráně blýskal skvělými zákroky. Kdyby utkání skončilo 1:1 nebo 5:0 nikdo by se nemohl divit.

TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Opět je to ta samá písnička. První poločas byl z naší strany tragédie, nebyli jsme schopni si přihrát ani jednoduchou přihrávku, neuhráli jsme jediný první ani odražený balon, byli jsme všude a nikde. Hned v 9. minutě jsme dostali branku po nepochopitelné ztrátě balonu,“.„V poločase jsme trochu udělali v kabině vítr a do druhé půle jsme šli jako vyměnění. Najednou se nám chtělo, byla vidět i chuť a všichni makali. Dostali jsme se do spousty šancí, šli jsme třikrát sami na bránu, měli jsme i další šance. Bohužel, co my neproměníme, to je neskutečné. Jak jsme otevřeli více hru ve druhé půli, tak i domácí se dostali do několika šancí, ale nedokázali je proměnit, stejně jako my,“. „V nové sezóně jsme stále bez výhry, nedá se ale nic dělat, musíme si sáhnout každý do svého svědomí, jestli tomu dáváme všechno, jestli chceme být součástí týmu a pokud ano, musíme tomu dát maximum. Nikdo nám nic nedá zadarmo a samo nic nepřijde,“. „Čeká nás dosud 100procentní Boršov, tak se pokusíme mu připravit první ztrátu bodů,“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Roman - ZEVL Karel, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ale myslím, že domácí uhrají všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích