Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro nováčka


14

V úvodním střetnutí I. B třídy si rezerva Malše vybrala v prvním poločase několik slabších chvilek, které natěšení hosté dokonale zužitkovali. V poločase nebylo co řešit. Debakl nezmírnila ani druhá polovina zápasu a pětinásobné střídaní na roudenské straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým dokonale zaskočil domácí výborným prvnm poločasem. Hned v úvodu se prosadil Daniel Poláček. Na něj navázal v devatenácté minutě Roman Šára a s domácím týmem bylo zle. Ještě před odchodem do kabin zasadil rezervě Malše Roudné další dva údery Daniel Poláček. Po příchodzu z kabin dal na 0:5 Ondřej Matuška a domácí tým tak utrpěl prohru 0:5. Rezerva Českého Krumlova ukázala, že v soutěži bude nepříjemným soupeřem pro každého. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Takový start s nováčkem soutěže jsem upřímně nečekal. Tušil jsem, že to nebude jednoduché utkání, Krumlov přijel posílen o hráče z áčka, ale to nic nemění na tom, že náš přístup k utkání a hra byly tragické. Pokud budeme pokračovat s takovýmito hrubými chybami jak jednotlivců, tak celého týmu, tak nás bude porážet každý. Ale je to první zápas a pevně věřím, že se z chyb poučíme a další utkání doma s Olešnicí zvládneme.“

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb (trenér): Jeli jsme do Roudného s respektem k soupeři a předvádět fotbal který jsme hráli v přeboru. Kluci předvedli výborný kolektivní výkon a zcela zaslouženě zvítězili. Do prvního poločasu bylo o vítězi rozhodnuto. Body z venku budeme chtít příští neděli potvrdit doma s Frymburkem.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - M. Zach [-] , M. Michálek [-] , M. Bartoš [-] (65. D. Horejš [-] ) , Š. Kalina [-] (46. L. Skála [-] ) , D. Hrouda [-] (63. M. Neckář [-] ) , P. Červený [-] , J. Král [-] , R. Jinšík [-] (46. P. Jusufi [-] ) , P. Volák [-] (46. A. Stankay [-] ) , M. Vodák [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - R. Šára [-] (72. A. Parakhnenko [-] ) , D. Trmal [-] , M. Švec [-] (81. P. Lattner [-] ) , R. Ryneš [-] , D. Poláček [-] (72. Z. Fousek [-] ) , M. Matějček [-] , M. Pils [-] , F. Lach [-] (46. O. Matuška [-] ) , T. Šindelář [-] , V. Kubát [-]

ŽK: 23. P. Volák , 75. J. Král - 81. R. Ryneš .
Hráči zápasu: V. Kubát , D. Poláček , M. Švec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Náprava Miroslav - SVOBODA Jan, BRCKO Teodor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po posledním přáteláku s krumlovským béčkem bych řekl, že jde o srovnatelné soupeře. Fotbal to bude určitě pěkný, rychlý, ze strany na stranu. Malšané mají přesto více zkušeností a tím i více šancí na první tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj rezerv dopadne výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích