0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé veze bod z Kaplice


Branky


14

Kaplická rezerva hostila v prvním mistrovském utkání nové sezóny soupeře z Mladého. Počasí nabádalo spíše jít k vodě, ale na hřišti Spartaku se muselo bojovat o první body nového ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  První střelecký pokus si na své kont připsali hosté. Ve třetí minutě pokoušel střelecké štěstí Ludvík, s jeho střelou neměl domácí gólman problémy. Hráči obou týmů se snažili kombinovat, opticky měli míč častěji na svých kopačkách hosté. I o první vážnější možnost zápasu se postarali Mládští fotbalisté. Z pravé strany centroval Masák, na zadní tyči si balón zpracoval Tomáš Linhart z dobré střelecké pozice však mířil poměrně nepřesně. Kapličtí se zprvu do šancí příliš nedostávali. Až ve 27 minutě jim příležitost nabídl nepovedenou rozehrou gólman Pokorný, lacino se k balónu dostal Smolen, ale svou možnost prováhal a následná přihrávka z pravé strany správného adresáta nenašla. O několik minut později na druhé znovu střílel Ludvík, přízemní střela zhruba ze 22 metrů se mezi tři kaplické tyče nevešla. O poznání přesněji mířil o chvíli později po kombinaci z dobré pozice Moudrý, ale střílel jen do míst, kde byl připravený kaplický gólman Schneider. Vzápětí možnost pro Spartakovce, kdy po rychlém výpadu Bárta zpětnou přihrávkou oslovil Nowaka, ten však neprostřelil hradbu těl před sebou. Ve 39 minutě gólovka pro domácí. Míč zatáhl po levé straně Popov, přesnou přihrávkou našel ve vápně Smolena, střelu k pravé tyči stačil Pokorný vytěsnit a podržel tak svůj tým. Z gólu se domácí neradovali ani o dvě minuty později poté, co Popov vysunul Bártu, který pronikl zleva do šestnáctky, ale hostující obránce ve spolupráci s brankářem míč dostali mimo branku. Krátce před pauzou se ke střele odhodlal do třetice mládský Ludvík, domácí kapitán mezi třemi tyčemi neměl problémy míč lapit. Do kabin se tak odcházelo za nezměněného stavu. V úvodu druhého dějství si střelecké pokusy na svá konta připsaly oba týmy. Střela Nowaka mířila mimo a na druhé straně Schneider v pohodě kryl pokus Kneyse. V 59 minutě se do zakončení dostal kaplický mladík Dreiling, tečovaný pokus si brankář Pokorný pohlídal. Krátce na to zatáhl balón po pravé straně Popov, přesnou přihrávkou našel ve vápně Bártu, který však z otočky v gólové pozici mířil jen do míst, kde byl připravený hostující gólman. Poté se delší časový úsek hrálo více mezi šestnáctkami, kdy obrany převyšovaly útoky. Čtvrthodinu před koncem po špatné přihrávce na útočné polovině Spartaku se hosté dostali do přečíslení čtyř hráčů na jediného obránce, ale tento smrtící brejk vyřešili přihrávkou do ofsajdu, navíc ani kdyby nebyl zdvihnutý praporek, tak byl z toho gól nebyl, neboť zakončení na dlouho nohu skončilo hodně vedle brány. Pět minut před koncem měli domácí rohový kop. Po centru a odraženém míči zakončoval Smolen, střelu po zemi k pravé tyči Pokorný kryl. Na druhé straně o tři minuty později rovněž po centru z rohového kopu hlavičkoval Kolář mimo branku Spartaku. Zápas za úmorného vedra skončil nakonec asi zaslouženou dělbou bodů. 

Zaslal Libor Granec

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (hráč): První zapas sezóny, ač to nebylo za tři body, tak bych řekl, ze s našim výkonem můžeme být spokojeni. Měli jsme několik příležitostí, kdy jsme na svoji stranu mohli strhnout vedení, ale hostující brankář byl vždy proti. S remízou jsou asi spokojeni obě mužstva. Další kolo jedeme do Chvalšin a snad přivezeme do Kaplice všechny tři body.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] (74. I. Presniakov [-] ) , P. Dreiling [-] , O. Janoušek [-] , M. Lhotský [-] , N. Popov [-] (87. A. Meita [-] ) , M. Slanina [-] (57. Z. Kolek [-] ) , T. Vávra [-] , J. Smolen [-] , T. Nowak [-] , F. Šedivý [-]

SK Mladé
M. Pokorný [-] - A. Kolář [-] , J. Kudlata [-] (46. A. Pešek [-] ) , T. Kočvara [-] (60. M. Zemek [-] ) - M. Drábek [-] , R. Kneys [-] , Š. Masák [-] (75. J. Linhart [-] ) , D. Ludvík [-] , V. Šafrata [-] - T. Linhart [-] , V. Moudrý [-]

ŽK: 80. V. Moudrý , 80. J. Linhart .
Hráči zápasu: F. Šedivý .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: HÁŠA Richard - ŠŤASTNÝ Petr, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kaplice vstupuje do sezóny se stejným soupeřem, jako tomu bylo loni, a já věřím i tentokrát Spartaku. Mladé zvítězilo v generálce na půdě Dolňáku, pro mě celkem překvapivě a dost možná bude v soutěži plnit stále stejnou roli, ale přesto se více přikláním na stranu Kaplice.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích