6:1
(2:0)
51. L. Ardó (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny B nedaly nováčkovi z Loučovic šanci


Branky


8. P. Graman , 10. J. Macák , 60. M. Popovič , 63. J. Macák (p.) , 82. A. Korčák , 87. L. Tuscher - 51. L. Ardó (p.)
14

Po sezoně v okrese se do I.B. třídy probojoval tým Loučovic a domácí rezerva Trhových Svinů mu připravila nepříjemný návrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým neměl s hosty slitování a po deseti minutách vedl zásluhou Petra Gramana a Jiřího Macáka 2:0. Na začátku druhého poločasu snéžil z nařízené penalty kapitán Loučovic Lukáš Ardó, ale to bylo od hostí vše. Domácí tým už nenechal nic náhodě a přidával další branky. Jednou se trefil Michal Popovič, Adam Korčák a kapitán Lukáš Tuscher a druhou branku v zápase vstřelil z penalty Jiří Macák.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán týmu): Počasí vybízelo jet akorát někam k vodě, i přesto jsme se na první zápas sezóny sešli v ideální sestavě, kdy dokonce musel trenér vybrat tři kluky na které nezbyl dres. Ti ovšem nelenili a potěšili místního hospodkého. Zápas se staronovým omlazeným týmem z Loučovic začal pro nás skvěle, když jsme již v 10. minutě vedli hlavně díky Gramanovi a Macákovi 2:0 a zbytek poločasu jsme hráli, co jsme potřebovali. O poločasové přestávce jsme si vzpomněli na pověstnou "csaplárku". Netrvalo dlouho a díky penaltě hosté snížili. To ale bylo z jejich strany vše a my přidali další čtyři branky a poklidu dohráli zbytek zápasu. Pochválit musím celý náš tým i s náhradníky, kteří po svém příchodu oživili hru a zabojovali tak o své místo.

Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó (kapitán týmu): Začátek zápasu jsme vůbec nezačali tak jak jsme chtěli, ve všech aspektech byli domací lepší a my jenom přihlíželi. Dostáváme góly z našich chyb a potom už se těžko dostáváme zpět do zápasu. Musíme tento zápas hodit za hlavu a věřím tomu že se dobře připravíme na Lhenice a připíšeme si první body.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] - M. Smoleň [-] , L. Tuscher [-] , J. Borek [-] , V. Pavel [-] (46. D. Majer [-] ) , P. Graman [-] (46. V. Hruška [-] ) , L. Rolínek [-] (42. A. Korčák [-] ) , J. Tůma [-] (68. M. Smolen [-] ) , F. Pavel [-] (57. K. Juráň [-] ) , M. Popovič [-] , J. Macák [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , O. Šeda [-] , B. Dočekal [-] , Z. Chupík [-] , B. Bäuml [-] , L. Schmid [-] , R. Rousek [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , J. Kališ [-] (77. T. Ardó [-] )

ŽK: 70. B. Bäuml .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - ROUS Zdeněk, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Loučovice se po roce vrací do krajské soutěže a rozhodně není v jejich zájmu od začátku brázdit dno tabulky. Netuším, v jakém jsou rozpoložení, ale kvalitu určitě mají. Překvapením pro mě bylo pohárové klání se Zlatou Korunou, kde Vltavan úspěšně vzdoroval až do penalt. Tam podlehl. Hosté by ze Slavče body odvézt mohli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Nováček urve všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích