1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák překvapil Vimperk a získal tři body. Domácí navíc přišli o klíčového hráče


Branky


33

Jak zápas okomentovali domácí kouč a hostující hráč?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér): “Dnešní utkání bych nazval zápas blbec a to doslova. Většinu utkání jsme měli převahu, klukům toho za předvedenou hru nemám moc co vyčíst, vytvořili jsme si plno šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Paradoxně jsme vstřelili branku z té nejtěžší pozice, když se krásně z voleje po centru Ondry Málka trefil Tomáš Koloušek. Bohužel jsme se po vstřeleném gólu nedokázali naplno soustředit a soupeř nám takřka okamžitě vstřelil vyrovnávací gól. Ve druhém poločase jsme opět tlačili, po krásné akci jsme se dostali do zakončení, kde stačilo trefit prázdnou bránu, ale dnes nám to prostě nelepilo. Soupeř pak zvýšil na 2:1, my následně opět měli hru pod kontrolou, nastřelili jsme tyč atd. pořád dokola, asi i kdybychom hráli tři poločasy, tak branku už nevstřelíme. Na předchozí dvě utkání jsme dokázali navázat herně, bohužel bodově už nikoliv. Je to fotbal a taková utkání prostě občas jsou. Nedokázali jsme potvrdit roli papírového favorita a soupeři blahopřeji k výhře. Více než prohra mě mrzí zranění našeho klíčového hráče Járy Uhlíka, který takřka v posledních vteřinách utkání byl faulován a odnesl si z utkání poranění kolene. Ze hřiště jej odvezla sanitka a já i celý náš tým věříme, že se Jaris brzy vrátí na trávník v plné kondici. Příští týden zajíždíme do Prachatic, kde po dlouhé době odehrajeme to pravé okresní derby, uděláme maximum pro to, aby jsme napravili bodovou ztrátu z dnešního utkání”.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Náročný duel na těžkém terénu proti silnému soupeři. Naše vítězství je asi překvapivé, ale proti favoritovi jsme předvedli obětavý výkon plný nasazení a odměna se dostavila. V první půli jsme měli dvě obrovské šance jít do vedení, ale i Vimperk měl velké šance, které nedotáhl do gólového konce. Domácí si slibných příležitostí připravili více než my, měli jsme štěstí, že se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Na začátku druhé půle domácí neproměnili tutovku, za což byli vzápětí potrestaní inkasovaným gólem. Ve chvíli, kdy jsme se dostali do vedení, jsme získali klid na kopačkách a domácí jsme dlouho do ničeho nepustili. Závěrečných deset minut Vimperk vrhnul všechny síly do útoku a byli jsme pod tlakem. Z rohů a centrovaných míčů do vápna ale žádná šance nepřicházela. Až v samotném závěru se domácí útočník pěknou individuální akci prodral přes tři hráče a měl velkou šanci srovnat skóre. Naštěstí pro nás branku minul. Famózní výkon odehrál předstoper Kombi. Vyhrával všechny souboje, rval se, hrál agresivně ale čistě, mel všechny hlavičky, skvěle předvídal hru a několikrát ve skluzu zabránil průnikové přihrávce soupeře. Pravda, občas se štěstím, kdy mu pomohlo ze měl na noze o tři čísla vetší kopačky. Domácí útočnici se i díky němu nedostali do hry. K němu se přidal celý mančaft a to byl klíč ke třem bodům.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
L. Svěchota [-] - R. Vojta [-] , A. Kliment [-] , O. Rod [-] (61. V. Pankratz [-] ) , J. Formánek [-] , J. Čech [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , J. Uhlík [-] , T. Koloušek [-] , T. Žofka [-] (71. P. Benda [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Bílý [-] - M. Štemberk [-] , D. Augusta [-] , J. Červonyj [-] (86. V. Žondecký [-] ) , J. Rožboud [-] (90. L. Prokeš [-] ) , M. Rezek [-] , M. Špát [-] , J. Greguš [-] , A. Černý [-] , F. Zimek [-] , J. Komberec [-]

ŽK: 62. T. Žofka , 68. T. Koloušek - 82. J. Červonyj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - HANZLÍKOVÁ Aneta, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

2. 11. 2023 07:10
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí nakopla remíza se Strunkovicema a doma nedají Kamennému Újezdu šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:57
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:30

Tip experta: výhra domácích

Vimperk doma vyhraje, ale pozor na Greguše, ten u nás hrál výborně a Kameňák v něm získal velkou kvalitu do útoku. 3:1

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:16

Tip: výhra domácích