2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna se naladila před bitvou podzimu na vítěznou notu


Branky


30

Ze zápasu vám přinášíme reportáž i ohlasy obou stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí nastoupili s řadou absencí v základní sestavě, když chyběla prakticky celá obrana. Pro zranění nemohli nastoupit Wagner, Kroupa ani Zajíc. I tak se však hráči domácích chtěli držet hesla můj dům můj hrad, jak by se dalo nazvat hřiště Zlaté Koruny, aby ani v šestém domácím utkání nepoznali hořkost porážky. A odvézt body se nepovedlo ani hostům ze Sousedovic. I když se to Zlaté Koruně snažili hodně znepříjemnit a nebýt skvělého Trnky v brance domácích, tak by se jim to možná i povedlo. Ten sice už ve třetí minutě nestačil zabránit v cestě míče do sítě po umístěné střele Šourka, ale po celý zbytek zápasu již za svá záda žádný balon nepustil a předvedl několik dalších těžkých zákroků a své mužstvo podržel. Zlatokorunští se z nečekané vedoucí branky hostů rychle oklepali a prkaticky hned z následující akce, ještě v té samé minutě se jim podařilo vyrovnat. Persan unikl svým typickým způsobem po levé straně a jeho nepříliš povedená střela skončila k údivu všech po nejistém zákroku golmana Frýdy v brance 1:1. A nemuselo být jen u toho, převážit vedení na svou stranu mohl v osmé minutě Šebelka po přihrávce od Beránka. Sám před golmanem tak dlouho otálel se střelou, až mu do ní naposlední chvíli skočil obránce. V patnácté minutě tentokrát po pravé straně unikl Sláma, udělal kličku obránci, vystřelil, golman Frýda vyrazil jeho střelu k Voráčkovi a ten z dorážky orazítkoval jen dřevno hostující branky. A pak přišly již zmíněné skvělé zákroky Trnky v brance domácí. Nejprve ve dvacáté třetí minutě zneškodil prudkou umístěnou střelu k levé tyči a poté ve dvacáté šesté minutě po dvou odrazech míče od obránců se míč dostal na nohu Šourka, ten si však neporadil s Trnkou, který mu včasným vyběhnutím, zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil. Ve čtyřicáté minutě dostal Persán ideální přihrávku do běhu, obránce nechal daleko za sebou, ale v cestě jeho střely stála opět jenom tyč Frýdovi branky. Ve čtyřicáté čtvrté minutě svedli běžecký souboj o míč hostující Fábera s domácím obráncem Kollárem. Fábera ji předstihl, ale ztroskotal opět na famózním Trnkovi.

Druhý poločas

Druhý poločas začal nepovedenou střelou Persána ze čtyřicáté osmé minuty, ale v padesáté třetí minutě již uhodilo. Pozičně veice dobře hrající Beránek se ve vápně uvolnil přes tři obránce, ideálně nahrál Voráčkovi, který umístěnou polovysokou střelou k levé tyči nedal golmanovi Frýdovi šanci 2:1. Poté se opět připoměl Persan, který si pěkně zpracoval dlouhou nahrávku, vystřelil golman Frýda míč vyrazil na roh a po jeho rozehrání Kroneisl nastřelil další tyč. To už se blížil konec zápasu, hosté vsadili vše na jednu kartu a pokoušeli se o vyrovnání, ale žadnou větší šanci už si nevypracovali. Dá se říct vlastně ani po celý druhý poločas.

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): Jsme rádi, že jsme v dalším domácím zápase uspěli, i když to nebylo vůbec jednoduché. Sousedovice se u nás předvedly jako dobrý a mladý tým. Mají tam dost nadějných hráčů. Soupeř si vytvořil nějaké šance, ale Trnka nás v zápase podržel. Dostali jsme hned z první akce zápasu gól, ale naštěstí jsme brzy brankou Fandy Persána vyrovnali. Další šance jsme si dokázali vypracovat, ale opět se ukázala ta naše stará bolest v zakončení. To se prolomilo v 53.minutě, kdy se trefil Voráček. Byla to branka vítězná, a řekl bych že i zasloužená. Teď už se všichni těšíme na zápas podzimu do Strunkovic, kde určitě chceme uspět.

FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach (kapitán): V dalším zápase jsme se utkali s týmem ze Zlaté Koruny. Soupeř se prezentoval kombinačním a kvalitním fotbalem. My jsme spoléhali na rychlé brejky, které se nám podařilo proměnit a kdo jiný než Šourek nás poslal do vedení. Bohužel jsme z další akce inkasovali gól a první poločas skončil 1:1. V druhém poločase si soupeř vytvořil několik šancí a jednu proměnil. Snažili jsme se vyrovnat, ale vychytal nás dobře chytající brankář. V dalším zápase doma přivítáme tým z Vodňan a budeme chtít potvrdit formu na domácím hřišti.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - B. Miletić [-] , V. Beránek [-] (89. L. Matúš [-] ) - M. Rytíř [-] (85. M. Štěpánek [-] ) , L. Voráček [-] , F. Persán [-] , M. Kroneisl [-] , J. Sláma [-] , M. Kollár [-] - J. Šebelka [-] , L. Konečný [-] (66. M. Král [-] ) -

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - D. Petráň [-] , D. Marcinko [-] , J. Hrach [-] , D. Brož [-] , Š. Fábera [-] , D. Doležal [-] (72. L. Blatský [-] ) , O. Šimek [-] , J. Šourek [-] , M. Hromíř [-] , O. Vaněček [-]

ŽK: 27. M. Trnka , 55. B. Miletić , 61. V. Beránek - 58. M. Hromíř , 79. L. Blatský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vejčík Vít - RYNEŠ Vladimír, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 14:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 14:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 08:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:20
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 23:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jan Budín
Tip experta: výhra domácích

3:0. V Koruně se prezentují velmi dobrým fotbalem a zaslouženě jsou na druhém místě. Pokud budou proměňovat šance, tak s přehledem vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:00

Tip: výhra domácích

Souboj nováčků skončí lépe pro domáci Zlatou Korunu.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:00

Tip: výhra domácích

17. 10. 2023 12:37
výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 05:50
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích