1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna odvolala trenéra. Pod novým koučem Dominem odstartovala remízou


Branky


32

Zlatka sice začala soutěž dobře, ale vedení se i přes bilanci čtyř výher a jedné prohry rozhodlo pro změnu. Trenéra Prenera tak nahradil zkušený kouč Václav Domin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zápas trenéra Domina na lavičce domácích byl zápasem promarněných šancí Zlaté Koruny- kdo neviděl, neuvěří. Zápas sousedů v tabulce by měl přinést vyrovnaný zápas, ale kdyby si hosté podle vývoje zápasu odvezli prohru 5:1 i více, nikdo by se nedivil. Ale vše popořádku. První poločas byl v poli vcelku vyrovnaný, ale více šancí měli přece jen domací, avšak tu první měli hosté. Ve 12. minutě hráč hostů dostal průnikovou nahrávku na levou stranu, postupoval sám na Trnku, který mu však jeho střelu vyrazil nohama. Závar domácích ve vápně v 17. minutě přinesl několik zblokovaných střeleckých pokusů a ten poslední vyrazil gólman Budín Persánovi reflexivně na roh, po kterém znovu Persán napálil míč do dřevna. Ve 31. minutě vyráží Budín střelu Šebelky z trestného kopu nad bránu. 33. minuta průnik Persána z levé strany, jeho střelu gólman opět vyráží. Ve 35. minutě hlavičku Krále odvracel obránce z prázdné brány. Pěknou kombinační akci ze 44. minuty zakončoval Voráček zhruba z desítky těsně vedle a podobně se vedlo i Královi z poslední akce prvního poločasu, když z úhlu poslal balon podél celé brány opět mimo do autu. Ve druhé půli se domácí zaslouženě branky přece jen dočkali. Kroneisl předvedl ve vápně skvělou individuální akci, nezištně oslovil přihrávkou Šebelku, který poslal domácí do vedení 1:0.

 

Do druhé půle vystřídal Krále Konečný a ihned to bylo v útoku domácích znát. V 60. minutě právě Konečný z těžké pozice už gólmana Budína překonal, ale netrefil branku. Stoprocentní šanci zahodil v 75. minutě Šebelka po přihrávce od Konečného. Další pěknou kombinační akci domácích z 85. minuty zakončoval Rytíř, ale ani on gólmana Budína nepřekonal. Zmar domácích zakončení podtrhla 88. minuta. Dvě tutovky za sebou nedali sami před brankářem Kroneisl a Šebelka, když Budín obě jejich střely vyrazil a z protiútoku v nedůraz v domácí obraně potrestal Plocek vyrovnáním na 1:1, když přehodil vyběhnutého Trnku- jak kruté pro domácí hráče, když ztratili v závěru zápasu 2 body v jasně vyhraném zápase- což nemohli po zápase dlouho vydýchat.

 

AUTOR: PAVEL ĎURIŠ



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): "Ze sobotního výsledku jsme všichni nespokojeni. V prvním poločase se hrál otevřený a rychlý fotbal. Čemuž pomohli i fotbalisté Vodňan, kteří mají zkušený tým. Celý druhý poločas jsme měli soupeře na půli a vytvářeli si šance jak na běžícím pásu. Bohužel se ujala jen jedna v 57.minutě, kdy po individuální akci Kroneisela skóroval Šebelka. Zbytek zápasu jsme zahazovali i ty největší šance a tak přišel trest v poslední minutě. V sobotu sehrajeme zápas s Borkem, kde budeme chtít už kvůli našim fanouškům napravit výsledkový nezdar."

FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Zlatka byla zatím nejfotbalovější mužstvo proti kterému jsme hráli. Pohybově, kombinačně i silově jsou na tom dobře. První poločas jsme byly ale rovnocennými partnery a hrál se kvalitní fotbal. Škoda, že já od 20 minuty byl ani ne poloviční po jednom faulu a na druhý poločas už jsem nemohl jít. Karel Kukla, který se po pauze vrátil, byl kvalitní náhradou a svou fotbalovostí někdy míchal hru neotřelým způsobem. Druhou půli jsme převážně bránili a zlatka si vytvářela šanci za šancí a díky naší zdi v bráně Janu Budínovi skórovali po hezké akci pouze jednou. My nic ale nevzdali a zaváhání v domácí obraně využil Jaromír Plocek a krásným lobem takřka z půli hřiště srovnal na 1:1. Za bod jsme rádi, protože ve Zlatce se budou získávat body hodně těžko.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] , V. Beránek [-] , J. Zajíc [-] - F. Persán [-] , L. Voráček [-] , M. Kroneisl [-] , M. Král [-] (46. L. Konečný [-] ) , J. Sláma [-] (70. M. Rytíř [-] ) , J. Šebelka [-] -

FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Plocek [-] , F. Bína [-] , T. Vokatý [-] (46. K. Kukla [-] ) , J. Volmut [-] , A. Hrynevich [-] , A. Trejbal [-] , M. Brož [-] , O. Benedikt [-] , D. Janda [-] , O. Hudák [-]

ŽK: 55. J. Zajíc , 77. V. Beránek , 79. F. Persán - 61. M. Brož , 74. K. Kukla , 79. O. Benedikt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - NĚMEC Václav, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2023 09:59
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Koruna nepřipustí překvapení 2.0

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jak jsem už zmiňoval. Zlatka muže letos soutěž klidně i vyhrát. Doma si s Vodňanama poradí.

Tip: výhra domácích