Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany doma přestřílely Vimperk


Branky


34

Domácí navázali na výhru ve Dvořišti a derou se tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Vimperk, který v soutěži začal velmi dobře, budil respekt. My navíc neměli k dispozici Karla Kuklu, Jaromíra Plocka a Ondřeje Benedikta. Začátek zápasu jsme nezvládli a hned v 6. minutě utkání jsme prohrávali. Jarda dal nepřesnou přihrávku, co se mu stalo naposledy v roce 2013, a tak hosté vedli 0:1. Naštěstí nás to nepoložilo a na Vimperk jsme nastoupili. V 27. minutě Standa z poza vápna prostřelil hostujícího brankáře a do poločasu Saša křižnou střelou otočil stav na 2:1. Druhý poločas začal podobně jako první s tím rozdílem, že v 6. minutě druhé půle se prosadil náš nejlepší střelec Bínič a odskočili jsme o dvě branky. Hosté měli nějaké šance, ale Budži v bráně odváděl dobrou práci spolu s celou naší obranou. V 76. minutě jsem skóroval já hlavou, kdy jsme se ve vápně „prali“ jenom se Standou Kubešem, kdo z nás ten gól dá... Já vyskočil výš :) Hosté pak už jenom z protiútoku snížili na konečný stav 4:2. Body zaslouženě zůstaly doma.

TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Zápas ve Vodňanech se mi hodnotí paradoxně celkem lehce. Nic nám nevyšlo a bohužel to bylo způsobeno jen naší chybou. Do utkání jsme vstoupili celkem dobře, když jsme hned v šesté minutě vedli po brance Tomáše Kolouška. To bylo ovšem všechno co se nám v prvním poločase povedlo. Po půlhodině hry si vypil svůj kalich hořkosti náš brankář Kuba Formánek, který dostal góla do kategorie Silvestrovských zpráv. Je to fotbal a někdy se to holt stane, rozhodně nás v hodně utkáních podržel, takže má nárok si vybrat i svou chvilku ,,slávy” jinak než skvělými zákroky. Tento gól byl jen třešničkou na dortu výkonu celého našeho týmu. Čekal bych, že nás to probudí, ale opak byl pravdou a tak domácí udeřili podruhé v samém závěru prvního poločasu. V kabině jsme si řekli co je potřeba změnit, zkusili jsme i změnit rozestavení, ovšem nic nepomohlo a tak jsme ve druhém poločase obdrželi od domácího týmu další dvě branky. Až v samotném závěru náš nejlepší střelec kosmeticky upravil skóre na konečných 4:2 pro Vodňany. Chtěl bych rozhodně poděkovat klukům z dorostu Uhlik, Kliment, Švarc, kteří odehráli 90. minut dopoledne v derby proti Prachaticím a když nastoupili za náš tým, tak to byli právě oni, kteří naši hru oživili. Při vší úctě k soupeři, to byli nejslabší Vodňany proti kterým jsme za poslední roky hráli a i dle slov domácího trenéra nejsou v nejlepším rozpoložení, ale na nás to tentokrát stačilo. Domácí zaslouženě vyhráli a musím jim ke třem bodům sportovně poblahopřát. Asi jsme potřebovali, aby jsme si sedli na zadek a uvědomili si, že k vítězství je potřeba jak týmový, tak individuální výkon a ne to co jsme předvedli zejména v prvním poločase. Alarmující je i to, že jsme ve dvou venkovních utkáních obdrželi 9 branek!!! Je to úkol hlavně pro mě, abych s tím něco udělal. Dnes je víc než jindy na místě naše heslo: Společně vyhráváme, společně prohráváme. No nic je třeba se z toho poučit a zároveň to hodit co nejdřív za hlavu. Příští týden máme doma Borek a věřím klukům, že dnešní výpadek napravíme.”



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - F. Bína [-] , T. Vokatý [-] , J. Volmut [-] , A. Hrynevich [-] (84. A. Iljushkin [-] ) , A. Trejbal [-] , M. Brož [-] , S. Šteier [-] (86. D. Roučka [-] ) , S. Kubeš [-] , D. Janda [-] , O. Hudák [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - M. Novotný [-] (70. J. Uhlík [-] ) , O. Rod [-] , T. Žofka [-] , J. Formánek [-] , O. Málek [-] , T. Koloušek [-] , V. Pankratz [-] (81. P. Švarc [-] ) , P. Kubačka [-] (70. A. Kliment [-] ) , R. Vojta [-] , J. Čech [-]

ŽK: 25. S. Kubeš , 36. T. Vokatý , 45. A. Hrynevich , 80. A. Trejbal - 43. O. Rod , 92. A. Kliment .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - NOVÁK Lukáš, MAZOUR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vinmperští jsou letos velmi dobře připraveni a věřím, že v kapro-kuřecím ráji vyhrají.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zajímavé utkání, Vodňanům se vrátí Kukla, posílil je Plocek, domácí by to mohli zvládnout 2:1

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Vodňany posílené panem Plockem a výhrou v Dolňáku, Vimperk zase výhrou nad Zlatkou... Z toho mi vychází plichta 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů