Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: To byl souboj! Divokou výhru hostů 6:5 vystřelil čtyřmi brankami Urazil, Borku Hájkovy tři góly nestačily


Branky


27. M. Kocina , 29. J. Frank , 44. D. Hájek , 60. D. Hájek , 71. D. Hájek - 13. M. Urazil , 30. P. Pecha , 40. M. Rozhoň , 67. M. Urazil , 70. M. Urazil , 83. M. Urazil
33

Zápasy Borku a Dolního Dvořiště nabízely v sezóně často velmi bohatý průběh na góly. A tak asi ani nebylo překvapením, že i vzájemný duel se nesl v ofenzivním duchu. Byla z toho nevídaná přestřelka, kdy si hattrick připsali hráči na obou stranách (Urazil dokonce dal branky 4). Hosté vyhráli i přesto, že většinu zápasu hráli o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V domácím prostředí chtěli Borečtí zabrat a proti Dolnímu Dvořišti si připsat tři body. Tento plán dostal trhlinu už ve 13.min, kdy se prosadil Marek Urazil 0-1. Vyrovnat mohl R.Horejš, ale z  dobré pozice branku minul. Vše napravil ve 27.min po centru D.Hájka Martin Kocina a srovnal na 1-1. Domácí se dostali na koně a ve 29.min je poslal do vedení Jakub Frank po centru M.Severy 2-1. Ani ne minutu na to však domácí chybovali a Pavel Pecha srovnal na 2-2. Za další minutu byl po druhé žluté vyloučen Patrik Micák a hosté šli do deseti. Přesto se po rohu ve 40.min prosadil Martin Rozhoň a vrátil hostům vedení 2-3. To však smazal opět po centru M.Severy David Hájek a uzavřel tak poločasové skóre 3-3.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a svou územní převahu dokázali přetavit v gól v 60.min, kdy se parádně trefil David Hájek a domácí opět vedli 4-3. To jim však vydrželo jen 7 minut, kdy domácí obranu trestal Marek Urazil a opět srovnal 4-4. Marek Urazil dělal domácím velké problémy a v 70. min. poslal hosty opět do vedeni 4-5 a završil HATTRICK. Bláznivý zápas pokračoval a hned po rozehrání dovršil HATTRICK také domácí David Hájek a srovnal na 5-5. Následně mohl poslat do vedení domácí D.Kříženecký, ale jeho střelu zastavila tyč. Poslední slovo si tak vzal Marek Urazil a v 83.min vstřelil vítězný gól hostů 5-6. Pro fotbalového fanouška atraktivní zápas, který měl však hořký konec pro domácí.

 

AUTOR: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Co k tomu dodat. Zápas nám hrubě nevyšel. V obranné fázi jsme byli úplně tragický. Několikrát se nám podařilo zápas otočit v náš prospěch a přesto jsme nakonec bez bodů a to ještě soupeř hrál v deseti. Trápí nás nedostatek hráčů a k tomu se ještě zranil Honza Čermín, který si utrhl sval a dnes jde na operaci. Čeny, držíme palce a ať se brzy uzdravíš.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Když bych měl být upřímnej, tak opravdu jsem se toho zápasu bál. Do stavu zraněných nám přibyl Aibl s Krenauerem,Tesař je na dovolené,Kouba F. taky mimo, takže jsem se spíš bál, jak to poskládat a dát tomu hlavu a patu. Předem děkuji,že s námi jel Honza Macanovič s Tadeášem Zemanem. Začali jsme dobře a vedli. Bohužel domácí dvěma góly otočili skóre. Srovnali jsem a vzápětí přišli o Micáka, který se musel pakovat pod sprchy. Podařilo se nám ale dát na 3:2. Bohužel do pauzy domácí ještě vyrovnali. O přestávce jsme si řekli,že musíme být trpěliví a čekat na šance, co přijdou. Domácí nás máčkli a krásnou střelou dali na 4:3... Opět během chvilky jsme otočili na 5:4. Ihned po rozehrání jsme chybovali a domácí srovnali. Chtěli jsme vyhrát a posledni slovo si vzal Urazil. Když svým čtvrtým gólem rozhodl. Můžu říct,že ještě pár takových zápasů a budu muset skončit. Jelikož mě asi trefí (smích) Ale teď vážně. Děkuji všem, opravdu všem za výkon!!! Body jsme potřebovali a i když jsme hrali 60 minut v deseti, dokázali jsme to urvat. Kluci ukazali srdce a sílu. Věřím, že se teď vše začne otáčet tím správným směrem. Tohle kabina potřebovala !!!!



Sestavy


FK Borek
M. Krčín [-] - O. Vaník [-] , J. Čermín [-] (26. J. Endlicher [-] ) - J. Houška [-] , D. Šťastný [-] , D. Kříženecký [-] (88. C. Legdan [-] ) , M. Kocina [-] - R. Horejš [-] - M. Severa [-] , D. Hájek [-] , J. Frank [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] (77. T. Zeman [-] ) , M. Urazil [-] (85. J. Macanovič [-] ) , T. Szojka [-] (56. R. Tíchý [-] ) , M. Rozhoň [-] , O. Kouba [-] , Š. Štifter [-] , D. Kuzma [-] , P. Micák [-] , J. Kubík [-] , P. Pecha [-]

ŽK: 65. D. Šťastný , 73. M. Kocina - 11. P. Micák , 23. D. Kuzma , 86. T. Zeman , 91. R. Tíchý . ČK: 31. P. Micák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petričák Daniel - SMOLA Martin, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí pomalu poznávají vyšší soutěž a doma body nedají.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Borek doma neztratí 2:1

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Borek v domácím prostředí ztrácet nebude, má zkušený mužstvo a to si s Dolňákem poradí. 3:1

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza