1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská slaví první bod z venku i když dohrávala v deseti lidech


Branky


11

Jestřabí Lhota v minulém kole padla v Semicích až v nastaveném čase. Sadská zase minulý týden vyhrála a získala první body v sezoně. Souboj týmu z dolní poloviny tabulky nepoznal vítěze. Sadská si odvezla cenný bod, protože hrála ve slepené sestavě a v závěru dohrávala bez vyloučeného Havlíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Sadské

Hosté přijeli do Jestřabí Lhoty v sestavě, kdy museli dostat příležitost dorostenci a někteří hráči z rezervního týmu. Sadská šla do utkání s defenzivní taktikou a čekala na brejk. Jeden takový se povedl v 7', když se po standartní situaci prosadil Čemus 0:1! Domácí začali hrát až po obdržené brance, ale nedařilo se jim vstřelit branku. Svědomitá obrana hostů odolala až do poločasové přestávky.

Vyrovnal hrající trenér

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji. Ve 48' přihrál pěkně Krajíček Záhorovi a ten střelou zpoza velkého vápna vyrovnal na 1:1! Domácí si dokázali vypracovat další šance, ale Dvořák, Krajíček ani Martínek své příležitosti využít nedokázali. Utkání se dohrávalo v emocích na obou stranách a spíše se bojovalo než hrál fotbal. V 85' ještě uviděl červenou kartu za dvě žluté hostující Havlík. Sadská si z Jestřabí Lhoty odvezla cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Zápas se Sadskou hodnotím jako nepodařený. Prvních 15 minut jsme snad byli ještě hlavama v kabině. Po obdrženém gólu už jsme zase zapadli do správných kolejí a hráli jsme kombinačně. Šance jsme si vytvářeli, ale ne a ne dát gól. A to je právě to co nás trápí, nedáváme góly. Chybí nám prostě šutér, který bude dávat góly. Bohužel je to velká ztráta bodů.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): Do zápasu v Jestřábí Lhotě jsme nastoupili v hodně slepené sestavě. Nastoupit museli kluci z dorostu a B-týmu. Začali jsme defenzivně a čekali co soupeř vymyslí. Po jednom z našich protiútoků a následně standardní situaci se nám povedlo jít do vedení, které jsme svědomitou obranou udrželi do konce poločasu. Z kraje druhého jsme ovšem inkasovali ze střely zpoza vápna. Zbytek zápasu byl pak spíše bojovný a plný emocích na obou stranách. Bod z venku ale bereme. Musím všechny dorostence pochválit. Tři z nich hráli vůbec svůj první zápas mezi dospělými a předvedli velmi dobrý a statečný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] (61. T. Rozumný [-] ) , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-] , F. Dvořák [-]

AFK Sadská
D. Doubek [-] - R. Sereda [-] (46. J. Höfer [-] ) , D. Pokorný [-] , J. Barták [-] , F. Horna [-] , M. Machovský [-] , P. Urban [-] (78. T. Weiss [-] ) , T. Plot [-] , M. Svoboda [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-]

ŽK: 84. D. Záhora , 85. T. Vlasák , 89. T. Rozumný , 93. T. Kubíček - 44. M. Havlík , 63. D. Pokorný . ČK: 85. M. Havlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HANÁK Leoš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 21:42
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Sadská v minulém kole poprvé vyhrála. Jestřabí Lhota bude hrát doma a připíše si do tabulky tři body. 3:0

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích