Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanáct branek v jednom zápase! Libčice rozdrtily poslední celek tabulky ze Zavidova


Branky


7

Neskutečně objemný zápas, co se gólů týče, nám nabídl střet mezi Libčicemi a Zavidovem. Domácí se soupeře opravdu nezalekli a nastříleli do branky hostů rovnou devět branek. Dvanáct branek mimo jiné znamená rekordní počet gólů v jednom zápase v této sezóně. Domácí se díky výhře drží na čtvrtém místě v tabulce, Zavidov je stále poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

Hned od úvodních minut prvního poločasu bylo více než zřejmé, komu zápas sedl více. Domácí Libčice se rvaly do útoku, byly aktivnější a nedávaly Zavidovu absolutně žádný prostor. První domácí zásah přišel v 16. minutě. Chybnou rozehrávku hostujícího celku zachytil Wrobel, který následně ještě míč předložil volnému T. Tenklovi. Ten se s míčem nijak nepáral a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

 

Hned o tři minuty později se domácí prosadili podruhé. Wrobel, který byl i u prvního gólu domácích, dokázal díky ne úplně povedeném centru nachytat gólmana Krause v brance Zavidova, jelikož jeho pas skončil až v síti hostující branky - 2:0. Paradoxem bylo, že hosté dokázali hned vzápětí skóre korigovat. Rozhodčí ve 22. minutě odpískal malou domů po nedorozumění gólmana Pariška s jedním z domácích stoperů a Sejpka po následném kopu dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě a upravit stav na 2:1.

 

Domácí si své dvoubrankové vedení vzali zpět hned ve 25. minutě, když se podruhé prosadil T. Tenkl. Ten se po rohu Beneše a prodloužení míče J. Vondrou dostal k míči a navýšil na 3:1. Hosté dokázali i tentokrát odpovědět. Po standartní situaci Zavidova se k odraženému míči dostal Devera, který ho poslal za záda brankáře Pariška - 3:2.

 

Uběhla pouze minuta od této branky a domácí si své dvougólové vedení vzali zpět na svou stranu. Voinikov se s míčem ocitl na hranici vápna a krásným obstřelem trefil šibenici branky hostů - 4:2. A tímto gólem první poločas stále nekončil. Ve 41. minutě T. Tenkl vybojoval standartní situaci, ke které se v dobré střelecké pozici postavil Punčochář. Ten se s míčem nemazlil a překonal gólmana Krause už po páté - 5:2.

Totální dominance domácích

První minuty druhé poloviny patřily hostům, kteří dokonce zásluhou Vitnera po rohu nastřelili břevno branky Libčic. Potom se ale ke slovu dostali znovu domácí, kteří měli v úmyslu jediné - absolutní destrukci soupeře. V 64. minutě přišla další branka domácího celku. Z hranice vápna se ke střele odhodlal dobře hrající Hrdina, který míč trefil skvěle a rozvlnil síť hostující branky po šesté - 6:2.

 

O osm minut později byl u míče opět Hrdina, tentokrát byl ale u gólu zapsán jako nahravač. Na zadní tyči našel připraveného Johna, který zvýšil na neuvěřitelných 7:2. Tímto zásahem gólový počin Libčic ještě stále nekončil. O další dvě minuty se po kombinaci s Benešem dokázal potřetí v zápase prosadil T. Tenkl, který bravurně přeloboval gólmana hostů - 8:2!

 

Hosté dokázali snížit na 8:3, když se po chybné rozehrávce T. Tenkla prosadil Neveďal. Poslední slovo měli ale přecejen domácí, když se střelou z přibližně dvaceti metrů prosadil aktivní Beneš - 9:3! Neskutečná produktivita domácích jim kromě vylepšeného skóre přinesla také tři body do tabulky, Zavidov se naopak stále drží na poslední přičce.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: Při skládání sestavy jsme vsadili na zkušenost, průměrný věk základní sestavy byl hodně přes třicet. A co jsme od kluků čekali, to splnili. Bavili jsme sebe i diváky hezkým fotbalem. Obdržené branky jdou podle mě na vrub nepozornosti a uspokojení z náskoku, který jsme měli. Postupně jsme do zápasu nasadili naše mladíky a i oni ukázali, že fotbal umí. Velkou kaňkou je zranění Jakuba Vondry.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Nemám slov. Jedná se o nejvyšší porážku v historii klubu. Takřka, co šlo na branku byl gól. Naše defenziva v čele se mnou předvedla ostudný a nezodpovědný výkon a výsledek je takový, jaký je. Nezbývá nám nic jiného než vše hodit za hlavu.



Sestavy


AFK Libčice
S. Parišek [-] - I. Voinikov [-] , M. Punčochář [-] (80. J. Ptáček [-] ) , R. Wrobel [-] (60. T. John [-] ) , O. Hrdina [-] , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] (85. D. Kaláb [-] ) , M. Tenkl [-] (72. J. Lain [-] ) , J. Vondra [-] (37. A. Tyle [-] ) , T. Tenkl [-] , J. Beneš [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - L. Blecha [-] (46. O. Neveďal [-] ) , P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] (79. E. Pšenička [-] ) , J. Holý [-] , D. Matějka [-] , T. Sejpka [-] (72. Q. Tran [-] ) , J. Hanych [-] (89. J. Kraus [-] ) , J. Křivohlavý [-] , J. Jelínek [-] (79. J. Koc [-] )

ŽK: 70. M. Punčochář , 84. J. Vondra - 42. T. Sejpka , 55. J. Hanych .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: PONCAR Tomáš - SVOBODA Richard, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zavidov nezažívá dobré období a body z Libčic si neodveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích