3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozhodujícím faktorem byl Faktor, Velká Dobrá doma udolala Braškov


Branky


10

V sobotu se na hřišti Velké Dobré odehrálo velmi atraktivní utkání mezi domácím celkem a Braškovem. Ze zápasu nakonec odcházeli spokojenější hráči domácího celku, když dokázali rozhodnout již v prvním poločase a výsledek udržet až do úplného konce. Dvě branky zaznamenal domácí Faktor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná první půle domácích

Velká Dobrá šla do zápasu s velkým elánem. Hned od začátku bylo vidět, že se na zápas připravila o něco lépe a herní projev stál tedy opravdu za to. Domácí mimo jiné dost proměnili sestavu, což také zajisté osvěžilo jejich herní rozpoložení. Hosté z Braškova se naopak nedokázali udržovat s tempem zápasu a tak se domácí hned z kraje zápasu dokázali prosadit. Miče se v dobré příležitosti ujal Faktor a poslal Dobrou do vedení - 1:0. A u jednoho gólu to opravdu nekončilo. Hned o 10 minut později si míč před vápnem po dobré přihrávce našel domácí Servus a krásným technickým obstřelem zvýšil na 2:0 pro domácí.

 

Hosté byli v tuto chvíli ve velkých nesnázích. Od 25. minuty se ale hra poměrně vyrovnala a oba celky tak byly soběstačné. Braškov měl své příležitosti, ale dokonce ani kanonýr Brodský nedokázal skóre žádným způsobem korigovat. Nejdůležitějším momentem druhé poloviny prvního poločasu tak bylo zranění domácího brankáře Jungra, který ve vápně schytal úder do kolene, po kterém navíc upadl a koleno si poranil ještě víc. To se událo v minutě číslo 41. Poločas se pak následně pouze dohrával, a to v poměrně jasném, klidném tempu. Hlavní arbitr zanedlouho odpískal konec poločasu a do šaten se tedy šlo za dvoubrankového vedení domácích, hosté z Braškova naopak měli jasný úkol do druhého poločasu - pokusit se s výsledkem ještě něco udělat.

Dobrý úvod od Dobré a marné dotahování

Domácí začali druhý poločas ve velmi podobném duchu, jako ten první. Neuběhlo tak ani pět minut z druhého poločasu a hned tu byla další domácí branka. Faktor se opět prokázal jako okázalý zakončovatel, když si našel odražený balón a povedeným lobem překonal brankáře Gibiše v hostující brance - 3:0. V tento okamžik už musel Braškov hrát vyloženě způsobem vabank, protože vstřelit tři branky proti takto rozjeté Dobré opravdu nevypadalo jako jednoduchý úkol. Domácí se ještě velmi dlouho drželi bez inkasování gólu, následně ale přišlo mnoho okamžiků, které hru znatelně ovlivnily. Domácí totiž, jak již bylo zmíněno, museli nuceně vystřídat svého gólmana a ztratili tak jednu z možností střídání.

 

To se ukázalo jako znatelné v 74. minutě, kdy se po faulu hostujícího hráče zranil domácí Havlíček a musel střídat. To pro Velkou Dobrou kvůli nedostatku možností střídání znamenalo jediné - musí zápas dohrát v deseti hráčích na hřišti. Braškov si po tomto momentu začal vytvářet větší množství šancí. Kindl, společně s domácí obranou, tlaku vesměs odolávali, tedy až na okamžik z 80. minuty, kdy se po dobře umístěné střele prosadil Brodský - 3:1. Byli to ale domácí, kteří měli v zápase závěrečné šance. Hned dvě si totiž vypracoval domácí Volman, hlavou však ani jednou vnitřní síť hostující branky nenalezl. Zápas tak skončil vítězstvím Dobré, Břaškov na body tentokrát nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Pro tento zápas jsme trochu obměnili sestavu, abychom nechali hrát všechny. Vypadalo to docela dobře, drželi jsme balón a hráli jsme dobrý fotbal. Soupeř byl silný, to samozřejmě ano. Odměna za náš výkon přišla ve 22. minutě, po něm jsme ale z výkonu ubrali. Soupeř srovnal tempo a až do poločasu byla hra vyrovnaná. Představoval bych si, abychom rozhodli dřív. Mohli jsme sice zabrat víc, výhra je ale dobrá. Musím kluky pochválit, hodně mě potěšil výkon Volmana.




Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] (41. M. Kindl [-] ) - R. Volman [-] , P. Ondrášek [-] (67. J. Veselý [-] ) , V. Kolmistr [-] , J. Faktor [-] (67. R. Stříška [-] ) , M. Servus [-] (46. V. Křiváček [-] ) , F. Dejčmar [-] (60. J. Mertlík [-] ) , K. Přibyl [-] , M. Linhart [-] , M. Zelenka [-] , R. Havlíček [-]

SK Braškov
F. Gibiš [-] - T. Nejedlý [-] , L. Osvald [-] , D. Veselý [-] , P. Přichystal [-] - M. Hudousek [-] , R. Bednář [-] (83. P. Urban [-] ) , T. Repaský [-] (87. M. Bach [-] ) , J. Zábranský [-] - J. Brodský [-] , J. Štoncner [-]

ŽK: 15. M. Servus , 37. J. Faktor - 58. J. Zábranský , 61. T. Repaský .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Stehlík Jan - ŽÁČEK Pavel, BLÍŽIL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra hostů

Braškov vyhraje a ukáže kvalitu svých hráčů.

22. 9. 2023 20:52
VÝHRA HOSTŮ

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích