P. Vitner 70. (p.)
J. Jelínek 88.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov doma ukořistil všechny možné body, s prázdnou odjížděla Hostouň


Branky


70. P. Vitner (p.) , 88. J. Jelínek - 61. J. Šikanedr
9

V neděli jsme mohli být svědky zajímavě se vyvíjejícího utkání, když se proti sobě utkaly týmy Zavidova a Hostouň "B". Zápas se dlouho vyvíjel v atmosféře bezbrankové remízy, až ke konci začaly padat branky. Domácí Zavidov po obratu obral hosty o body, rozhodl Jelínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácího celku

Zavidov v prvním kole dostal pět branek, Hostouň rovnou šest. Již před startem utkání tedy bylo více než zřejmé, že o motivaci je v zápase postaráno. Oba kluby chtěly odčinit vysoké prohry z minulého kola, ale lépe do zápasu vkročil domácí Zavidov, který si hned začal vytvářet slibné šance. Hned ve 3. minutě se poměrně povedenou střelou ukázala letní posila domácích, Sejpka, ten ale branku těsně minul. Právě se Sejpkou si o pár minut později narazil Neveďal, Sejpka mu balón vrátil a kanonýr domácích prověřil gólmana Štýbra, který předvedl bravurní zákrok.

 

A Sejpka byl stále víc a víc aktivní. V následující pasáži zápasu stihl vyslat další dva pokusy na branku hostí, ani jedna střela se však neujala. Rezerva Hostouně se do žádných velkých šancí nedostávala a spíše vyčkávala na záverečný hvizd prvního poločasu. Ten přišel brzy a do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Náhlý tlak hostů a obrat Zavidova

Do druhé nastoupily oba celky jako zcela vyměněné. Hosté z Hostouně začali půlku velmi aktivním stylem fotbalu a domácí tak byli nuceni se stáhnout do obranného bloku a vyčkávat. Hosté byli rázem opravdu hodně aktivní a za svou aktivitu byli také brzy náležitě odměněni. Domácí D. Štiller ztratil míč na polovině hřiště, ten se dostal k hostouňskému Šikanedrovi a mladíček přesnou střelou k tyči zpoza vápna nedal domácímu Dunajovi v brance sebemenší šanci - 0:1. Zavidov byl rázem opařený, ale po pár minutách se oklepal a začal hrát velmi svižný fotbal, který ho měl dostat až k tíženému srovnání.

 

A to se domácím také povedlo. V 69. minutě došlo k penaltovému zákroku na Neveďala, kterého se dopustil hostující kapitán Dědeček a k penaltě se postavil kapitán druhého celku, Vitner. Ten pokutový kop bezpečně proměnil a bylo to 1:1. Zavidov po tomto gólu začal hrát ještě aktivnější fotbal a vypadalo to, že by mohl zápas dokonce otočit ve svůj prospěch.

 

Ve velké šanci nejdříve selhal Vitner, který nedokázal míč do branky usměrnit po rohovém kopu. Zavidov se však přecejen dočkal. V 88. minutě se míč odrazil na vápno až k Jelínkovi, který se do míče opřel levačkou a bylo to 2:1 z pohledu domácích. Zápas takto také skončil a Zavidov byl tedy tím celkem, který ze zápasu odjížděl znatelně spokojenější.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout také zde.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Po prohře v Dobrovízi jsme chtěli napravit nás výkon na domácí půdě. Fotbalově nám to příliš nešlo, kdy jsme udělali mnoho chyb, ale kluci nahradili fotbalovost bojovností a doslova uválčili tři body. Takhle se musí doma bojovat, za což kluci zaslouží pochvalu.

Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Proběhlo dost vyrovnané utkání, které bylo celé založené jen na bojovnosti. Náš gól padl po skvělé akci, penalta za mě špatně písknutá, ale co se dá dělat. Následně jsme dostali smolný gól, zkrátka špatný odraz po stříleném centru do vápna.



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , Z. Šmíd [-] (76. M. Zuda [-] ) , T. Sejpka [-] , O. Neveďal [-] (90. Q. Tran [-] ) , D. Štiller [-] (84. J. Koc [-] ) , J. Hanych [-] , L. Kapoun [-] , M. Horvát [-] (62. D. Matějka [-] ) , J. Jelínek [-]

Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - J. Černý [-] (58. J. Inneman [-] ) , I. Feko [-] (88. J. Zajac [-] ) , V. Vojcickyj [-] , M. Hlaváček [-] , M. Hlava [-] , J. Šikanedr [-] , M. Zíka [-] , M. Civín [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] (85. V. Větrovec [-] )

ŽK: 53. P. Vitner , 92. T. Sejpka - 85. M. Dědeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petýrek Václav - ORÁLEK Kamil, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Trápí nás zranění a odchody hráčů, trošku to lepíme, ale věřím, že doma budeme bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích