J. Zíka 18. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma s Vraným bojovala, ale na body to nestačilo, opět rozhodl Kubík


Branky


18. J. Zíka (p.) - 53. P. Vrba , 91. T. Kubík
9

V neděli se proti sobě postavily dva celky, které vyhrály svůj první zápas v sezóně - Lhota a Vraný. Ze zápasu spokojenější odcházeli hosté, když se počtvrté ve dvou utkáních trefil Kubík a v nastavení rozhodl o těsné výhře svého klubu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Oba kluby začaly sezónu tím nejlepším způsobem, v tomto zápase však na tři body mohl dosáhnout pouze jeden celek, pokud by tedy nedošlo na remízu. Vstup do zápasu měly oba celky podobně vlažný a úvodní minuty tak byly spíše rozehřívací. Následně se ale do hry začala výrazně více dostávat domácí Lhota, která svého soupeře přehrávala a snažila se ho uběhat.

 

Do výrazné příležitosti se ale domácí dostali již v 18. minutě a hned to byla absolutní tutovka. Ve vápně hostí totiž došlo k faulu na hráče Lhoty a domácí tak měli výhodu pokutového kopu. Situace to byla sporná, ale přecejen na penaltu došlo. Toho se, na jeho věk až možná překvapivě s klidem, ujal Zíka, vystřelil po pravé ruce brankáře a s menší porcí štěsteny rozvlnil síť branky, kterou střežil hostující Izera - 1:0 pro domácí celek.

Hosté se s tímto průběhem samozřejmě nespokojili a snažili se najít odpověď. Bohužel pro ně v tento okamžik na place ještě nebyl ozkoušený kanonýr Kubík, který měl do zápasu naskočit až v druhé půli. Od něj se totiž již delší dobu dají očekávat různé zázraky, což nám svým hattrickem ukázal i v minulém kole. Největší šanci na srovnání tak hosté teoreticky mohli mít zásluhou Hrůnka, který spadl v pokutovém území, ale hra běžela dál.

 

Poločas nám další branku již nenabídl, protože nikdo z útočných sil hostů, do kterých pro toto utkání patřili také například Danda nebo Jaráb, nedokázal branku výrazněji ohrozil. Do šaten se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení domácí Lhoty, Vraný naopak jednu branku ztrácelo.

Efektivní střídaní a obrat

My o vlku, vlk o nás. Hned v padesáté minutě naskočil do hry nejen již zmíněný Kubík, ale také Vrba, kteří měli za úkol oživit hru hostujícího klubu. A to se také povedlo. Hned 3 minuty po nástupu na hřiště se vranecký Vrba po přihrávce kapitána Fedrhance ujal míče a krásným dalekonosným zakončením do šibenice rozjásal příznivce hostů - bylo to 1:1. Tento stav už sliboval body oběma celkům, ale zároveň stačil jeden pouhý gól na libovolné straně, který by utkání rozhodl.

Oba kluby samozřejmě toužily vyhrát, ale do zakončení se v tuto chvíli hnali pouze hosté. Měli opravdu nespočet příležitostí, ale branku se jim nedařilo vstřelit. Následně se otěží zápasu ujali také hosté, to už se blížila 80. minuta, ale také ze svého tlaku nedokázali nic vytěžit. Blížil se tak konec zápasu a oba týmy už byly smířeny s remízou a jedním bodem.

 

Najednou však přišlo rychlé utnutí představ. V 91. minutě se po přihrávce Havlovce k míči propracoval vždy aktivní Kubík a rozhodl zápas dokonalým zakončením, kdy se nejdříve uvolnil od hráče domácích a následně svou silnější pravačkou prostřelil gólmana Pejšu - 1:2 z pohledu domácích. Tímto výsledkem zápas také skončil a byl to tak druhý zápas v řadě, kdy Kubík naskočil z lavičky a utkání rozhodl. Lhota se musela smířit s bodovým půstem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(kapitán): Domácí předvedli srdnatý výkon a byli velmi těžkým soupeřem, který nám pěkně znepříjemnil život, avšak nakonec měl zápas šťastný konec pro naše barvy. Velké díky patří naším fanouškům, kteří za námi dojeli v hojném počtu a hlasitě nás podporovali celý zápas. Děkujeme.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - J. Kala [-] , J. Zahrádka [-] (66. J. Štoncner [-] ) , J. Zíka [-] , V. Jedlička [-] , F. Adam [-] (89. T. Fousek [-] ) , O. Čermák [-] , J. Abrham [-] , D. Slepička [-] , F. Horák [-] (66. J. Gerhardt [-] ) , L. Dolejš [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - M. Klár [-] , Z. Růžička [-] (50. T. Kubík [-] ) , M. Tygl [-] , P. Matoušek [-] (46. D. Havlovec [-] ) , M. Jaráb [-] , M. Hrůnek [-] (50. P. Vrba [-] ) , T. Havlena [-] , P. Danda [-] , L. Danda [-] , A. Fedrhanc [-]

ŽK: 75. J. Abrham , 87. F. Adam - 3. P. Matoušek , 17. D. Izera , 30. Z. Růžička , 35. P. Danda , 42. L. Košťák , 83. D. Havlovec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - TVAROH Petr, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Opět se zde špatně tipuje. Před sezónou bych řekl jasná výhra Vraného, po první kole, kdy ale Lhota porazila doma Velkou Dobrou, bych řekl spíš remíza nebo výhra domácích. Rozhodnu se pro plichtu.

Tip: výhra hostů