1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun vedl, lídr ale otočil. O jedenáctou tuchoměřickou výhru v sezoně se postaral nováček Vlček


Branky


19. D. Hájek - 49. A. Vlček , 73. M. Sulík , 87. A. Vlček
6

Tuchoměřice, které v minulém kole remizovaly s Kosoří, se představily na půdě fotbalistů Berouna. Ti v dnešním klání po pětačtyřiceti minutách hry vedli, lídr soutěže ale především zásluhou Adama Vlčka, který se v řadách tuchoměřického A-týmu objevil dnes vůbec poprvé, nepříznivý stav ve druhé půli otočil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berounské vedení Hájkem

Tempo hry udávali od začátku utkání favorizovaní hosté, kteří měli balón více na kopačkách a během prvního poločasu si vytvořili několik velkých šancí, z nichž tři skončily na tyči Novákovy svatyně. Brankovou konstrukci orazítkovali v úvodních pětačtyřiceti minutách Lukáš Vegricht, Filip Stehno a Martin Sulík. První jmenovaný měl v první půli ještě jednu příležitost, i ta ale zůstala neproměněna.

 

Zato domácí byli produktivní a první poločas zvítězili. Postaral se o to Daniel Hájek, který v 19. minutě rozjásal domácí tribuny po rohovém kopu.

 

Beroun šel tak do kabin s jednobrankovým náskokem na lídra z Tuchoměřic.

 

 

Obrat hostů v režii Vlčka a dva neuznané góly

Ze druhé půle neuběhlo ani pět minut a bylo vyrovnáno. Po nákopu za obranu předběhl obránce střídající Adam Vlček a tváří v tvář brankáři domácích nezaváhal.

 

O několik minut později poslal Tuchoměřice do vedení Martin Sulík, jeho branka ale nebyla uznána pro ofsajd.

 

Hostujícího útočníka to ale nemuselo mrzet, jelikož se v 73. minutě prosadil znovu, a tentokrát už jeho gól platil.

 

V 87. minutě si hosté pojistili vítězství, když se podruhé v dnešním klání mezi úspěšné střelce zápasu zapsal Adam Vlček.

 

Tuchoměřičtí přidali v závěru ještě čtvrtou branku, gólová radost střídajícího Samuela Jemelky ale byla utnuta verdiktem rozhodčího, který stejně, jako branku Sulíka, neuznal kvůli ofsajdovému postavení.

 

Hosty to ale nemuselo mrzet, jelikož si i tak po výhře 3:1 odvezli z Berouna tři body.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Škoda, o poločase jsme vedli 1:0. Hosté sice dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, ale zkrátka se vedlo. Poté jsme dostali zase takový hloupý gól, který nás položil. Pak už byla otázka času, kdy to soupeř trefí.

TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra, předseda klubu: Bylo to vybojované vítězství. Měli jsme trochu absence, chybělo nám pět kluků, kteří normálně hrají v základní sestavě. Trošku jsme se tím v první půli prokousávali. Měli jsme zase smůlu, nastřelili jsme asi tři tyče a poté jsme dostali z náhodného útoku gól. Ve druhém poločase už se hrálo prakticky na jednu bránu a ty šance už jsme tentokrát proměnili. Ještě jsme měli nějaké navíc, které jsme nevyužili a také dva neuznané góly. Druhá půle spokojenost, v té první to bylo horší.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Hrypas [-] , P. Vopěnka [-] , K. Komenda [-] (77. O. Slabý [-] ) , Č. Černík [-] (88. M. Trnka [-] ) , F. Štefan [-] (46. P. Tvrz [-] ) , J. Šmíd [-] , I. Novosad [-] (66. D. Bessonov [-] ) , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , I. Tapasov [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
R. Dvořák [-] - R. Zavadil [-] , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] (33. A. Vlček [-] ) , M. Sulík [-] (77. A. Kejmar [-] ) , J. Beran [-] (46. S. Jemelka [-] ) , J. Hájek [-] , A. Valášek [-] , P. Hájek [-] , F. Stehno [-] , M. Majer [-]

ŽK: 38. F. Štefan , 58. M. Hrypas - 54. P. Hájek , 80. M. Majer , 92. R. Dvořák .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBEČKA Matěj, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: výhra hostů

Tuchoměřice do toho znovu šlápnou a zápas zvládnou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích