0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2023 18:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podlesí znovu vyhrálo, ve Vestci rozhodli stejní střelci jako v minulém kole


Branky


59. Z. Buch , 87. M. Polák
6

Fotbalisté Podlesí jsou na vítězné vlně, což potvrdili v minulém kole, když zvítězili v Jinočanech 2:0. Branky vstřelili Zdeněk Buch s Martinem Polákem a stejní hráči se o výsledkově totožnou výhru postarali i dnes na těžkém terénu ve Vestci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

V úvodu utkání se po centru domácího Jana Bodláka snažil zakončit Minha, ale byl z toho pouze roh.

 

Hosté poté Drašnarem zahrozili lobem přes gólmana Baštu, ale zakončení skončilo nad brankou.

 

Poté na druhé straně Minha připravil šanci pro Matysíka, ale jeho střelu brankář Zykán zneškodnil.

 

Ve 12. minutě unikal sám na vesteckého Baštu Martin Polák, ale toho na poslední chvíli zastavil Jiří Ježdík.

 

Viktorka po faulu na Vidličku kopala přímý kop, ale Petr Ježdík branku netrefil.

 

Vidlička s Janem Bodlákem připravili další šanci pro Matysíka, ale jeho střela byla sražena na roh.

 

Ve 21. minutě vyrazil vestecký Bašta na roh střelu z vápna v podání Zdeňka Bucha.

 

V následujících minutách několikrát neúspěšně zakončovali domácí. Vidlička trefil pouze boční síť, Minhovi skočil do zakončení Mišun, Matysíkovu slabou střelu brankář Zykán chytil, Vidlička s Petrem Ježdíkem branku netrefili a pokus Jana Bodláka byl sražen na roh.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 0:0.

Buch s Polákem rozhodli

Ve druhém poločase to byli opět domácí, kteří na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky po Máčeho centru do vápna kopali roh. Petr Ježdík na zadní tyči svedl souboj o míč s brankářem, ale balón skončil v zámezí.

 

Na druhé straně se do dobré pozice dostal Mezera, ale jeho centr Vidlička srazil na roh. Po něm zakončoval hlavou obránce Mišun, ale branku netrefil.

 

Poté vestecký Máče prošel přes obránce, jeho centr do vápna na Matysíka ale stačila obrana Podlesí odehrát za cenu rohového kopu.

 

V 58. minutě se hosté dostali do vedení. Vestečtí zablokovali centr z pravé strany a následoval rohový kop. Po něm domácí obrana nepokryla Zdeňka Bucha a ten technickou střelou z vápna trefil pravý roh Baštovy branky.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale střely Vidličky, Petra a Jiřího Ježdíka a Matysíka skončily buďto na obráncích Podlesí, nebo na pozorném Zykánovi. Hlavička střídajícího Říhy skončila vedle.

 

V 82. minutě mohlo být rozhodnuto. Střídající Jan Jiránek se ocitl před Baštou, udělal mu kličku, ale míč do branky nedostal.

 

Na druhé straně byla Matysíkova střela opět zblokovaná a na dobře zahraný přímý kop od Václava Ježdíka nikdo z vesteckých nedosáhl.

 

Viktorka v posledních minutách vsadila vše na jednu kartu. Vysunula oba stopery dopředu, sváděla řadu vzdušných soubojů ve vápně, ale dnes jí zkrátka nebylo souzeno rozvlnit síť.

 

V 87. minutě se navíc hostům povedl protiútok, když střídající Candra podklouzl a Martin Polák své sólo úspěšně zakončil na 2:0.

 

Podlesí si tak z Vestce odvezlo všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Dnes se bohužel fotbal hrát neměl, hřiště bylo pod vodou, ale rozhodčí s tím neměli sebemenší problém. Mrzí mě to hlavně kvůli lidem ve vedení klubu, kteří investovali nemalé peníze do rekonstrukce hřiště a také nemálo času a svých sil, aby hřiště bylo hezké, pak přijede nějaký cizí pán a rozhodne se tohle všechno během deseti minut zničit. Nechápu! Co se týče fotbalu, tak bych řekl, že to byl obrázek celého našeho podzimu. Hrajeme fotbal, jsme lepším týmem, držení míče jasně v náš prospěch, ale bez důrazu do koncovky, takže góly dáváme těžko, a naopak je lehce dostáváme. Je to velká škoda, jelikož zatím ztrácíme body jen a jen kvůli sobě.

TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák, trenér: Nemůžu říct, že by to byla nepříjemná série, to je jasné. Podařilo se nám zase vzadu udržet nulu, což je výborné. Těžký terén, hodně pod vodou, nicméně my jsme hrát chtěli. Soupeř trošičku nechtěl, logicky se bál o hřiště. Rozhodčí ale hrací plochu uznali jako způsobilou. Nám se to stabilizovalo, přestáváme mít dlouhodobá zranění. Zase se scházíme na tréninky i na zápasy, takže teď je to příjemná „práce“ a hezký fotbal.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] (56. M. Říha [-] ) , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , P. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] (84. P. Candra [-] ) , R. Matysík [-] , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , A. Bodlák [-] (65. J. Hobza [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , L. Havelka [-] , J. Mezera [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (84. F. Šrajn [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (65. J. Jiránek [-] )

ŽK: 76. V. Ježdík - 70. L. Havelka , 76. J. Mezera .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Brožek Tomáš - SVOBODA Richard, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Dominik Žďánský
Tip experta: remíza

Podlesí se zvedlo, ale ve Vestci to bude mít těžké.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích