2:3
(0:2)
24. M. Říha
25. M. Říha
72. O. Slabý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiérový gól Trnky v A-týmu Berouna na body nestačil, Vestec spasily dva slepené góly Říhy a vlastňák


Branky


57. M. Horel , 85. M. Trnka - 24. M. Říha , 25. M. Říha , 72. O. Slabý (vl.)
7

Fotbalisté Berouna si v minulém kole po výhře 3:0 odvezli všechny tři body z Kosoře. Navázat na dobrý výsledek i výkon chtěli berounští doma proti Vestci, který v minulém kole podlehl Jinočanům. Hosté nakonec díky dvěma slepeným brankám Říhy a vlastnímu gólu zvítězili, a nic na tom nezměnil ani premiérový gól mladého Martina Trnky v A-týmu Berouna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Říhy

Vstup do utkání patřil hostům. Máče s Janem Bodlákem připravili palebnou pozici pro Vidličku, ale ten míč špatně trefil a bylo po šanci.

 

Domácí nákopem za obranu poslali do šance Horela, ale toho na těžkém terénu zradilo zakončení.

 

V 7. minutě unikal sám na brankáře Nováka vestecký Minha, hostující útočník ale ztroskotal na domácím gólmanovi a poté se svou dorážkou i na obraně Berouna, která mu jeho pokus zblokovala.

 

Domácí odpověděli akcí Komendy, který utekl po levé straně, šel sám, ale s jeho obloučkem si brankář Bašta poradil.

 

Ve 14. minutě to byl Máče a po něm v 17. minutě Říha, kteří šli sami na berounského brankáře Nováka, ale ten oba vychytal.

 

Ve 24. minutě se Viktorka dočkala. Máče šikovně přenechal míč ve vápně Martinu Říhovi a ten obstřelem k pravé tyči rozvlnil síť.

 

Neuplynula ani minuta a bylo to 2:0 pro hosty. Vidlička uvolnil ve vápně Říhu a ten během dvou minut podruhé pokořil Nováka.

 

Domácím se v úvodním dějství nedařilo výrazněji ohrozit branku soupeře, ve 30. minutě ale byli blízko snížení. Povedenou akci zakončil Hrypas, Baštu však nepřekonal a následná pěkná střela od Tarasova šla vedle.

 

Za hosty poté ještě v závěru první půle zakončovali Vidlička, Jan Bodlák, Máče, Říha a Jiří Ježdík, ale další branka již v úvodním dějství nepadla.

Domácí stíhali, ale nedostihli

Domácí v úvodu druhého poločasu zahrozili Hrypasem, který se dostával do vápna, ale zastavil ho obránce Hendrych.

 

Poté střílel těsně vedle domácí Knyazev.

 

Vesteckou akci Jana Bodláka s Jiřím Ježdíkem zakončil hlavou Říha, brankář byl ale pozorný.

 

V 57. minutě se domácím povedlo snížit na 1:2. Šanci jim hosté nabídli špatnou rozehrávkou před vápnem. K míči se dostal Marek Horel, který prostřelil Baštu.

 

Na druhé straně Adam Bodlák s Matysíkem připravili šanci pro Minhu, ale ten trefil pouze brankáře Nováka.

 

Poté Matysík z přímého kopu z hranice velkého vápna poslal balón pouze do zdi.

 

V 67. minutě mohlo být vyrovnáno. Černík unikal sám na Baštu, obešel ho, ale míč směřující do branky stačil vykopnout Candra.

 

V 72. minutě prošel do vápna střídající Hobza a poslal prudký centr před branku, kde si po souboji s Hendrychem vstřelil nešťastný vlastní gól Ondřej Slabý. Viktorka tak vedla 3:1.

 

V 85. minutě to bylo ale znovu pouze o jednu branku. Ve vápně se nedohodli Máče s Hendrychem, čehož využil mladý Martin Trnka a svým premiérovým gólem v A-týmu snížil na 2:3.

 

Vzápětí mohlo být skóre srovnáno. Čeněk Černík šel sám na Baštu, ve velké příležitosti ale neuspěl.

 

Domácí v závěru utkání Viktorku přehrávali, centry létaly do vápna, ale Bašta řadu z nich vyrazil, nebo je obrana stačila odvrátit.

 

Vestec závěrečný tlak ustál a z Berouna si nakonec odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí mužstva: Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy hosté mohli v první půli suverénně rozhodnout, ale dobře zachytal gólman Novák. Prohrávali jsme Csaplárovou pastí 0:2. Pak jsme snížili na 1:2 a myslím si, že jsme ve druhé půli byli daleko lepší než hosté. Poté jsme si ale dali vlastní gól na 1:3, pak snížili na 2:3 a měli ještě dvě tutovky, takže na bod jsme určitě měli. Taky mohlo být ale po poločase rozhodnuto ve prospěch hostů. Ta porážka však bolí hodně, k bodům jsme měli blízko.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Dnes jsme do poslední chvíle nevěděli, zda budeme hrát na umělce, nebo na trávě. Na okruhu zavřeli tunely a přijeli jsme třicet minut do výkopu, takže začátek nebyl úplně ideální. Do zápasu jsem ale vstoupili dobře, byli jsme lepším týmem na hřišti a vypracovali jsme si tři jasné gólovky, ale bohužel jsme je neproměnili. Ujala se až střela z dálky a druhá taktéž, takže poločasové vedení 2:0 bylo zasloužené, i když to mělo být tak 5:0 a nebylo o co hrát. Bohužel další šance jsme neproměnili a domácí toho využili. My jim dali šanci hrát o body až do konce a nebyli k tomu daleko, takže vítězství bylo nakonec ubojované.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Hrypas [-] , M. Horel [-] (82. M. Trnka [-] ) , K. Komenda [-] (59. Č. Černík [-] ) , O. Knyazev [-] , F. Štefan [-] , D. Bessonov [-] (46. P. Tvrz [-] ) , I. Novosad [-] (46. O. Slabý [-] ) , D. Hájek [-] , M. Novák [-] , I. Tapasov [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , J. Ježdík [-] , J. Bodlák [-] , P. Candra [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (83. O. Vlasák [-] ) , V. Máče [-] , V. Vidlička [-] (84. M. Chaloupka [-] ) , M. Hendrych [-] , A. Bodlák [-] (67. J. Hobza [-] )

ŽK: 90. M. Novák - 51. R. Matysík , 86. J. Ježdík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pejša Tomáš - PAGÁČ Tomáš, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:18
Matouš Vránek

Expert: Michal Davídek
Tip experta: výhra hostů

Vestec se poučí z domácího neúspěchu a svou ofenzivní silou nenechá v Berouně nic náhodě.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:50

Tip: výhra hostů