Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchoměřice podruhé v řadě zaváhaly, cennou remízu pro Kladno režíroval Truhlář


7

Fotbalisté Tuchoměřic našli v minulém kole po několikazápasové sérii bez prohry svého přemožitele, kterým se stal Rakovník. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli tuchoměřičtí proti kladenské rezervě, ani tentokrát ale nebodovali naplno. O cennou plichtu pro kladenské mladíky se skvělým výkonem postaral především Marek Truhlář, který na jednu branku přihrál a dvě sám dal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na obou stranách

Na první branku nečekali diváci dlouho. Hned ve 4. minutě zatáhl balón do vápna Jiří Jeslínek. Bývalý hráč Sparty či Bohemians předložil balón před branku Antonínu Valáškovi, který otevřel skóre utkání.

 

Netrvalo to však ani dvě minuty a bylo vyrovnáno. Po chybné rozehrávce od domácích postupoval sám na branku Marek Truhlář. Kladenský šikula obešel tuchoměřického gólmana a střelou do prázdné branky srovnal skóre.

 

V následujících minutách měli převahu favorizovaní domácí, kteří byli více na balónu. Příliš gólových příležitostí si ale vytvořit nedokázali.

 

Naopak hostům se ve 34. minutě po pěkné akci podařilo vypracovat si stoprocentní šanci. Po dobré kombinaci opět postupoval sám na gólmana Kučeru Marek Truhlář, který tentokrát zvolil rovnou zakončení a znovu se mu podařilo rozvlnit síť. Kladno tak poprvé v zápase vedlo.

 

Jak se ale hostům na začátku utkání povedlo bleskově vyrovnat, tak teď se to samé podařilo domácím. Hned po pár minutách od inkasovaného gólu vyrovnal na 2:2 Jiří Jeslínek, který se trefil po skvělé individuální akci a přihrávce Martina Sulíka.

 

Po úvodním dějství tak bylo skóre nerozhodné 2:2.

 

Kladenské vyrovnání v závěru

Tuchoměřice vstoupily do druhé půle velice aktivně a v 52. minutě slavily vedení. Po rohovém kopu a skrumáži ve vápně se prosadil Petr Hochman.

 

Domácí svého soupeře v následujících minutách tlačili a měli několik příležitostí k tomu, aby utkání definitivně rozhodli ve svůj prospěch. Dvakrát neúspěšně dorážel Edis Šahini a jednou měl na hlavě gól Antonín Valášek, skvěle chytající gólman Adam Cimrman ale předvedl skvělý zákrok.

 

V 89. minutě kopali hosté standardní situaci. Truhlářův centr hlavou přizvedl Jakub Janda a balón skončil v síti. Kladno tak vyrovnalo na 3:3.

 

V poměrně dlouhém nastavení si ještě domácí vytvořili tlak a hnali se za vítězným gólem, hostující defenziva s brankářem Cimrmanem ale veškeré nebezpečí odvrátila.

 

Tuchoměřice tak zaznamenaly další ztrátu, když na domácí půdě plichtily s rezervou Kladna 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra, trenér: Nějak se nám teď odsunulo štěstíčko. Soupeř udělal za celý zápas asi tři nebo čtyři útoky a dal tři góly. My měli spoustu šancí, ale nedávali jsme góly. Nějak nám to tam nepadá a děláme naivní chyby. Asi na nás teď leží nějaká deka.

SK Kladno B
Tomáš Abrham, trenér: Uhráli jsme bod na půdě prvního týmu v tabulce, takže teď máme nějakou sérii tří zápasů, kdy jsme bodovali. Cením si i toho, že jsme to nevzdali a hráli až do konce. Tak, jak nám to fotbalové štěstí například proti Slanému nepřálo, tak teď, asi za tu vůli a výkon, který byl zodpovědný a organizovaný, jsme si to vyrovnání zasloužili tím, že jsme to nevzdali.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , P. Hájek [-] , F. Stehno [-] (46. L. Vegricht [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] (46. J. Tecl [-] ) , T. Valín [-]

SK Kladno B
A. Cimrman [-] - J. Bokša [-] (65. O. Čermák [-] ) , T. Čapek [-] , J. Duda [-] (46. J. Pechr [-] ) , O. Justra [-] , T. Abrham [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , Š. Kácl [-] (65. T. Fedorišin [-] ) , T. Daníček [-] , M. Veiner [-]

ŽK: 35. E. Šahini , 62. M. Kučera - 60. T. Daníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Tomáš - ORÁLEK Kamil, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:10
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: výhra domácích

I přes první prohru Tuchoměřic z minulého týdne si myslím, že se opět vrátí na vítěznou vlnu a s Kladnem si poradí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:58

Tip: výhra hostů