Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 10:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí po pěti zápasech znovu okusilo chuť výhry, Šlapákův gólový návrat odnesl Sedlec-Prčice


Branky


7

Fotbalisté Podlesí nedokázali zvítězit už pět zápasů v řadě. Jedním z důvodů bylo i to, že se Polákovi svěřenci v posledních týdnech potýkali s početnou marodkou. To však neplatilo o utkání se Sedlcem-Prčice, kdy se domácím vrátilo několik hráčů po zranění, včetně Martina Šlapáka, který svůj návrat do základní sestavy okořenil vstřelenou brankou. Naopak hosté ze Sedlce-Prčice přijeli do Podlesí s velmi poslepovanou sestavou, a i to bylo jednou z příčin vysoké prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů a obrat díky vlastňáku

Do utkání vstoupili velice dobře hosté, kteří se už v 7. minutě radovali z vedení. Po centru ze strany se přesnou hlavičkou k tyči do protipohybu brankáře prosadil doposud nejlepší sedlco-prčický střelec v této sezoně, kapitán Marian Prchlík.

 

Domácí se však nenechali zaskočit a během dvou minut dokonali obrat. Nejprve ve 13. minutě vyrovnal po centru ze strany navrátilec po zranění Martin Šlapák a vzápětí si srazil balón do vlastní sítě ve skluzu Jaroslav Kabíček. Podlesí tak rázem vedlo 2:1.

 

V následujících minutách měli mírně navrch domácí fotbalisté, veškeré své šance či slibně se rozvíjející akce ale nedokázali dotáhnout do úspěšného konce, který by znamenal třetí rozvlnění hostující sítě.

 

Po úvodním dějství tak domácí vedli nad soupeřem ze Sedlce-Prčice 2:1.

Tři góly domácích, tři různí střelci

Domácí družině se povedl vstup do druhého poločasu, jelikož parta kolem Ondřeje Drašnara ani ne po patnácti minutách odskočila svému soupeři na rozdíl dvou branek. Mezi úspěšné střelce utkání se zapsal také Lukáš Havelka.

 

Poté ale domácí polevili a začali hrozit hosté, kteří svého soupeře zatlačili a dokázali si vytvořit několik zajímavých příležitostí. Ovšem bez gólového vyústění.

 

Podlesí uklidnila branka na 4:1 v 74. minutě, když se po průnikové přihrávce kapitána Drašnara trefil další z navrátilců po zranění, a to střídající Martin Polák.

 

Hřebíček do hostující rakve zatloukl v 89. minutě Marek Branžovský, který pátým gólem domácích stanovil konečný výsledek utkání na 5:1 pro Podlesí.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Konečně jsme se sešli a odehráli zápas podle toho, co jsme si řekli v kabině. Tým ukázal to, co umí. Pokud se budeme scházet a budeme takový styl fotbalu praktikovat i nadále, tak jsem přesvědčený o tom, že tou tabulkou musíme postoupit výš a být v klidném středu. Tým má obrovskou sílu, protože má velkou zkušenost.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Statečný výkon malé družinky. Do Podlesí odjelo takové torzo základní sestavy, měli jsme jednoho na střídání. Myslím si však, že výsledek 5:1 je krutý. Odolávali jsme poměrně dobře. Byli jsme soupeřem ne úplně vyrovnaným, ale určitě ne takovým, abychom si zasloužili prohrát 5:1. Ti, co hráli, se snažili, vydali ze sebe maximum, ale nestačilo to.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , M. Branžovský [-] , L. Havelka [-] (61. J. Jiránek [-] ) , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (76. P. Míča [-] ) , O. Vojtišek [-] , M. Šlapák [-] , M. Vohradský [-] (61. M. Polák [-] ) , M. Mišun [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - D. Kabíček [-] , M. Raček [-] , M. Prchlík [-] , J. Kabíček [-] , M. Sedláček [-] - T. Pištěk [-] , M. Hájek [-] (64. J. Trnobranský [-] ) , V. Novák [-] , M. Kaprál [-] - M. Davídek [-]

Počet diváků: 73. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Rajnoch
Tip experta: výhra domácích

Podlesí má také zkušený tým. Už se naplno zapojí Martin Šlapák a dovede domácí na velkém hřišti k výhře.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích