1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhá remíza pro Sedlec-Prčice v řadě, Prchlíkova banda si rozdělila body s Jinočany


Branky


4

Sedlec-Prčice si v minulém kole odvezl bod ze hřiště v Kralupech za remízu 1:1. V utkání na Městském stadionu v Olších se o plichtu jedinou brankou hostů postaral kapitán Marian Prchlík. Stejný muž se prosadil i dnes proti Jinočanům a i tentokrát z toho byl nerozhodný výsledek 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Utkání bylo od samého začátku poměrně hodně soubojové a příliš fotbalové krásy nenabízelo.

 

V úvodním dějství byli více na balónu domácí, již hrozili zejména po standardních situacích, kterých v úvodních pětačtyřiceti zahrávali opravdu mnoho. Blízko ke gólu byl dvakrát stoper Ondřej Rataj, jeho zakončení se ale v obou případech nevešlo mezi tři tyče Karpíškovy svatyně. Prosadit se mohl také Michal Davídek, který se po pár minutách hry dostal do slibné příležitosti. Šanci ale nevyřešil dobře a nebylo z toho nakonec ani zakončení.

 

Hosté z Jinočan se soustředili především na bránění, ke konci prvního poločasu se ale také dostali do dvou slibných příležitostí. Obě měl na svědomí útočník Jakub Sedláček, který nejprve po centru z levé strany netrefil balón ideálně a podruhé opět po vzdušné nabídce tentokrát z pravé strany orazítkoval hlavou břevno domácí branky.

 

První půle tedy gól nenabídla, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

 

Rychlé vedení hostů a Prchlíkovo vyrovnání

Jinočany vstoupily do druhé půle výborně, jelikož se ve 48. minutě radovaly z vedení. Po dlouhém balónu za obranu a sklepnutí na vápno se přízemní střelou, která byla ještě tečována, prosadil Marek Pospíšil.

 

Domácí začali postupem času přebírat iniciativu, svého soupeře přehrávali, ze své převahy však vytěžili pouze jednu vyrovnávací branku. O tu se v 78. minutě postaral po přihrávce za obranu kapitán Marian Prchlík.

 

Další zakončení, a že jich nebylo málo, už domácí v gól přetavit nedokázali, a oba celky se tak po devadesáti minutách rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Myslím si, že kdybychom v prvním poločase hráli tak, jako v tom druhém od inkasované branky, tak by nám ty body neutekly. Takhle nám to proteklo skrz prsty. Jsme z toho tedy všichni poměrně zklamaní. Výkon byl dobrý, bohužel jsme ale hráli jenom poločas.

FK Jinočany
Josef Beránek: Utkání na hezkém hřišti v hezkém prostředí. Domácí byli více na balónu, měli optickou převahu. My jsme už z loňské sezony zvyklí hlavně bránit, to je naše doména. Bod z venku dobrý. Samozřejmě potěší fakt, že jediný tým, který nás zatím dokázal porazit, jsou Tuchoměřice, které vedou tabulku. Na druhou stranu je to ale ztráta dvou bodů. Remízami jsme v letošní sezoně ztratili už osm bodů. Alespoň ten bod se ale počítá.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , M. Raček [-] , O. Rataj [-] , M. Kaňka [-] - T. Pištěk [-] , Z. Všetečka [-] , M. Hájek [-] , V. Kabíček [-] (75. V. Novák [-] ) - M. Prchlík [-] , M. Davídek [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] , M. Ambrus [-] , S. Komínek [-] , J. Cháb [-] (68. Š. Scharf [-] ) - J. Řehák [-] , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] (78. P. Vávra [-] ) , T. Pelikán [-] - J. Nový [-] (80. T. Volek [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 83. M. Davídek , 87. Z. Všetečka - 31. P. Kalaš , 46. J. Cháb , 83. T. Pelikán .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: remíza

Myslím, že by Sedlec-Prčice mohl ubojovat remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích