0:1
(0:0)
73. J. Nový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 17:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník zahazoval šance, tři body si od potoka odvezly šťastnější Jinočany


Branky


73. J. Nový
3

Poslední duel těchto dvou celků skončil na půdě pražského týmu bezbrankovou remízou. Ta platila i ve středeční dohrávce v polovině zápasu, ve které se museli domácí obejít bez dvou opor v podobě Turbáka a Wajshajtla. Nakonec byli o gól šťastnější hosté, kteří si z Rakovníka odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se branky nedočkali

První poločas měli balón více na kopačkách fotbalisté z Jinočan, kteří hledali recept, jak se dostat do dobře fungující obrany domácího mužstva.

 

Právě Rakovník si ale vytvořil první šanci. Po rohovém kopu donutil Karpíška k dobrému zákroku hlavou Severin.

 

Obrovskou tutovku pak vytvořil po nádherné kombinaci Červený pro Žďánského, ale jeho křížná střela mířila těsně vedle.

 

Udeřit pak mohli hosté, ale Pešek předvedl fantastický zákrok proti pokusu ze střední vzdálenosti a míč konečky prstů vyškrábl na roh.

 

Jinočany měly k dispozici i přímý kop těsně za vápnem, ale tento pokus nevyužily.

 

Na druhé straně hlavičkoval znovu po rohu Severin, ale ani tentokrát nepřekonal hostujícího brankáře.

 

Rakovnické SK si vypracovalo více šancí, branka ale nepadla ani do jedné svatyně.

Vítězná trefa Nového

Snaha rakovnických fotbalistů urvat tři body se ve druhé půli ještě o něco zvýšila. Znovu přicházely šance, ale problém byl s jejich proměňováním. Sabo dokázal rozvlnit síť, ale zdvižený praporek pomezního sudího nedovolil rakovnickému mladíkovi gólovou oslavu.

 

Jinočany si v 73. minutě vytvořily jedinou výraznější šanci druhé půle a dokázaly se dostat do vedení. Průnik po levé straně vyšel hostujícímu hráči na výbornou, uvnitř šestnáctky dal míč pod sebe na Nového, který dostal poměrně dost prostoru a mezi dvěma bránícími hráči domácích se po deseti minutách pobytu na hřišti prosadil přízemní střelou.

 

Rakovník se hnal za vyrovnáním, ale koncovka byla velmi špatná. Největší tutovku spálil Šindler, který sám před Karpíškem, nikým neatakovaný, přestřelil branku.

 

V další dobré pozici byl odrazem míče překvapený Mezei, a tak k zakončení ani nedošlo.

 

Závěrečný tlak Rakovníka přinesl závar v šestnáctce, který ale Jinočany přečkaly a z královského města si nakonec odvezly nejtěsnější možné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Hamouz: Pro nás je to trošku nešťastný výsledek, protože co se týče hry, tak první poločas byl ještě vesměs vyrovnaný, ve druhém už jsme ale byli z mého pohledu jasně lepší. Z ojedinělé akce soupeře jsme ale inkasovali. Za druhý poločas zaslouží kluci pochvalu, jelikož ten výkon byl opravdu kvalitní. Je to škoda, rozhodně jsme horší nebyli.

FK Jinočany
Josef Beránek: Byl to slušný zápas, který měl úroveň. Soupeř byl kvalitní a přišlo se podívat i hodně diváků. Bylo to takové ubojované vítězství. Vyhrál šťastnější tým. Možná by tomu více slušela remíza, nebo byl o ten jeden gól možná lepší soupeř. Na to se ale fotbal nehraje a tři body jsou doma.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] , J. Červený [-] (79. T. Itner [-] ) , J. Sabo [-] , D. Žďánský [-] , J. Vydra [-] (74. J. Holý [-] ) , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] (74. T. Kotaska [-] ) , J. Severin [-] , M. Valcha [-] (65. P. Mezei [-] ) , P. Bohatý [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - S. Komínek [-] , P. Kalaš [-] , A. Petrouš [-] , J. Cháb [-] - T. Volek [-] , T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] (63. J. Nový [-] ) - J. Sedláček [-] (84. M. Ambrus [-] )

ŽK: 54. J. Červený - 59. M. Pivrnec , 87. S. Komínek , 92. J. Cháb , 95. J. Nový .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - CHOVANEC Petr, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra hostů

I přes několik absencí sebereme všechny body.

Tip: výhra domácích