Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2023 17:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další náraz pro Votice, šest gólů nasázelo nováčkovi Podlesí


Branky


3

Ani třetí domácí utkání v řadě se Voticím nevydařilo. Po vysoké prohře s Vestcem a neúspěchu proti Rakovníku narazil nováček na Podlesí, od kterého inkasoval celkem šest branek. Domácí měli za stavu 1:0 pro hosty několik šancí, zaskvěl se ale brankář Boudník, a Votice si tak na první body v sezoně budou muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly hostů a skvělý Boudník

Zápas se hrál na poměrně těžkém terénu, i přesto však byli diváci svědky několika povedených akcí a po čtvrthodině i úvodního gólu utkání. Pěknou střelou z přímého kopu se prosadil Marek Branžovský.

 

V následujících minutách si domácí vypracovali tři stoprocentní příležitosti. Srovnat skóre mohl Tomáš Kramný, Marek Radačovský a kapitán Petr Daniel, brankář Podlesí Tomáš Boudník ale svůj tým ve všech třech případech podržel pohotovým zákrokem.

 

Nedáš, dostaneš! Toto pravidlo platilo v závěru první půle dnešního utkání. Po neproměněných příležitostech domácích totiž vstřelili dvě branky před koncem úvodního dějství hosté. Ve 37. minutě se na 2:0 trefil Zdeněk Buch a o pět minut později zvýšil na 3:0 Matěj Vohradský.

 

Podlesí tak po úvodním dějství vedlo na půdě Votic 3:0.

Další branky hostů a čestný úspěch Votic

I přesto, že ve druhém poločase padlo ještě několik branek, tak se druhá pětačtyřicetiminutovka vesměs dohrávala. Votice už se do větších šancí nedostaly, naopak Podlesí si hlídalo náskok a v 54. minutě přidalo čtvrtý gól utkání. Do listiny úspěšných střelců dnešního klání se zapsal Jan Mezera.

 

V 75. minutě to bylo už 5:0. Tentokrát se prosadil Filip Šrajn.

 

V 81. minutě se podařilo vsítit také Voticím. Po úniku z pravé strany se do vápna dostal Tomáš Říha a přesnou střelou k tyči překonal hostujícího Boudníka.

 

Utkání uzavřela druhá branka Filipa Šrajna, jenž v 86. minutě stanovil konečný výsledek zápasu mezi Voticemi a Podlesím na 6:1 pro hostující mužstvo.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil: Ve třetím domácím utkání za sebou už jsme potřebovali změnu jak ve hře, tak ve výsledku. Soupeř přijel s nějakou taktikou, ale my jsme nevyužili tři až čtyři stoprocentní gólové šance. Naopak hosté využili naší chvilky nepozornosti, z našich chyb zaútočili a dávali góly. Druhá půle už byla taková bezpředmětná a šlo především o to, aby se nikomu nepřihodilo nějaké zranění. Už jsme nechytli ani ten zápasový styl a dopadlo to tak, jak to dopadlo. I přesto, že jsme dokázali dát jeden gól a schylovalo se k tomu, že bychom s tím ještě mohli něco udělat, tak jsme dostali direkt v podobě další inkasované branky. Zase budeme dělat všechno pro to, abychom v nadcházejícím utkání na Kladně bodovali.

TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Hrálo se na neskutečně těžkém terénu, nakonec bylo ale hřiště uznané schopným. Výsledek je takový, jaký je, musím však říct, že soupeř kousal. Nebylo to tak jednoduché, jak to vypadá. I přesto, že nám chybělo spoustu hráčů ze základní sestavy, tak se to povedlo a ti, co byli na hřišti, včetně kluků z béčka, to odpracovali úžasně a vyšlo to.



Sestavy


SK Votice
J. Šanda [-] - L. Navrátil [-] , M. Radačovský [-] (54. M. Písařík [-] ) , V. Budil [-] (82. M. Sládek [-] ) , M. Voráček [-] (61. M. Sedlák [-] ) , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] (75. V. Holánek [-] ) , P. Daniel [-] (73. M. Budil [-] ) , T. Říha [-] , D. Königsmark [-] , M. Baťha [-]

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , M. Branžovský [-] (75. D. Hnízdil [-] ) , J. Voříšek [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (68. V. Valčík [-] ) , M. Vohradský [-] (62. J. Jiránek [-] )

ŽK: 43. D. Königsmark - 89. D. Hnízdil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra hostů

Votice vůbec neznám, čekám výhru hostů.

Tip: výhra domácích