6:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2023 18:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí slaví první body v sezoně, k trimfu nad rezervou Slaného přispěly dvě penalty


Branky


17. O. Valta , 25. M. Polák , 67. Z. Buch , 77. M. Polák (p.) , 86. M. Branžovský (p.) , 88. J. Mezera - 15. Z. Řehák , 51. M. Marek
3

B-tým Slaného měl před utkáním s Podlesím po dvou odehraných kolech na kontě jeden bod. Jeho soupeř na tom byl ještě hůře. Fotbalisté Podlesí byli po dvou porážkách na nule. Dnešní klání nabídlo osm branek, dvě penalty a poprvé v sezoně vítěznou radost svěřenců Radka Poláka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a rychlý obrat domácích

Úvodní patnáctiminutovka se nesla ve velice opatrném a takticky svázaném duchu.

 

První zajímavé situace, která s sebou přinesla úvodní gól zápasu, byli diváci svědky v 15. minutě. Do balónu se na hranici vápna opřel Zdeněk Řehák a přesnou střelou k tyči poslal hostující mužstvo do vedení.

 

Právě Řehák byl ale ani ne o dvě minuty později tím, kdo špatně odkopl balón, a toho využil Ondřej Valta, který srovnal na 1:1.

 

Domácí se ve 25. minutě dostali poprvé v zápase do vedení. Balón si na úrovni penalty zpracoval Martin Polák a střelou v pádu rozvlnil síť.

 

Poté měly oba celky několik šancí k tomu, aby přidaly další branky, skóre už se ale do konce poločasu neměnilo. Nutno ale říct, že zejména závěr úvodního dějství patřil hostům, kteří svého soupeře zatlačili. Vyrovnávací branku ze své převahy však nevytěžili.

 

První poločas tak skončil lépe pro Podlesí, které vedlo 2:1.

 

 

Vyrovnání hostů pouze odstartovalo domácí kanonádu

Rezerva Slaného vstoupila do druhé půle stejným způsobem, jakým odešla z té první, a to náporem na domácí obranu. Tentokrát ovšem s tím rozdílem, že se jí podařilo vstřelit kýženou branku. Povedeným lobem na zadní tyč se prosadil Matyáš Marek.

 

Hosté poté pokračovali v tlaku, který však utnula 67. minuta. Nepovedený výhoz slánského brankáře potrestal střelou do odkryté branky Zdeněk Buch, který tak svému celku vrátil vedení.

 

Inkasovaná branka hosty položila, a do konce zápasu už se tak slánští na příliš nezmohli.

 

Ještě k tomu, když v 77. minutě prohrávali 4:2. Nařízenou penaltu po zákroku na Martina Poláka si vzal sám faulovaný a přesnou střelou nedal brankáři šanci.

 

O deset minut později kopali domácí další pokutový kop. Balón si na značku penalty postavil tentokrát Marek Branžovský a stejně, jako jeho kolega několik minut před ním, rozvlnil z penaltového puntíku síť.

 

Konečný výsledek utkání stanovil na 6:2 Jan Mezera, který se trefil povedenou střelou z hranice vápna.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Těch šest gólů vypadá hrozivě pro soupeře, musím říct, že to ale bylo nesmírně těžké. Zlomilo se to až za stavu 4:2, kdy hostům došly síly, museli střídat a udělali i takové, pro mě zbytečné, chyby, kterých jsme dokázali využít. Myslím si, že to byl první zápas z těch tří, kdy si to sedlo, došlo k nějakým změnám na hřišti, které po těch dvou prohrách musely přijít a vyšlo to. Jsme tedy šťastní za tři body, které si chceme přivézt i z příštího utkání ve Voticích.

SK Slaný B
Radim Vavroch: I když tomu nikdo nebude věřit, tak musím říct, že ten zápas byl vyrovnaný. Škoda chyby brankáře, která nás srazila. Myslím si, že jinak bychom tam ten bod uhráli.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - J. Trefný [-] , M. Branžovský [-] , L. Havelka [-] , O. Valta [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Polák [-] (78. J. Voříšek [-] ) , Z. Buch [-] (68. O. Vojtišek [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (58. J. Mezera [-] )

SK Slaný B
P. Junek [-] - O. Zelenka [-] , M. Marek [-] (64. L. Kopřiva [-] ) , M. Mareš [-] , D. Stojanovski [-] , T. Vimr [-] , M. Pudil [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] (46. D. Dohnanský [-] ) , J. Németh [-] , D. Vovk [-] (29. J. Říčka [-] )

ŽK: 64. J. Trefný .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Hamouz Jakub - TÝČE Vladimír, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Kabyl
Tip experta: výhra hostů

Hosté se u nás v prvním kole prezentovali hodně slušným výkonem. Pokud to zopakují, mohli by si odvézt všechny body.

Tip: výhra domácích