M. Moravec 40. (p.)
1:3
(1:2)
14. M. Šerý
20. P. Fiala (p.)
68. D. Krajčo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár veze z Tasovic tři body


Branky


40. M. Moravec (p.) - 14. M. Šerý , 20. P. Fiala (p.) , 68. D. Krajčo
9

Hosté vyhráli šestý zápas v řadě, když si došli k výhře v Tasovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe Tasovice a ve 4. minutě se objevil sám před Jíchou domácí Lapeš. Ten ale jeho střelu vyrazil. V 8. minutě hosté měli výhodu přímého kopu, ale také domácí brankář Koukal střelu Šerého vytěsnil. Ve 14. minutě se již skóre utkání měnilo. Trojánek vyvezl míč, nahrál Severovi, ten našel Šerého, který poslal míč přesně k tyči - 0:1. V 16. minutě byli k vyrovnání blízko domácí, ale jejich střela z přímého kopu skončila na břevně. V 19. minutě se po rychlém protiútoku dostal do gólové příležitosti Sodomka, ale jeho střelu zablokovali obránci na roh. Ve 20. minutě se po faulu na Trojánka ve vápně kopala penalta, kterou Fiala s pomocí břevna proměnil - 0:2. Ve 23. minutě se do dalšího brejku dostal Severa, ale jeho šanci Koukal chytil. Ve 40. minutě se ke slovu dostali také domácí a Moravec proměněnou penaltou vrátil domácí do hry -1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas hosté začali opět aktivně a Krajčovu pěknou hlavičku v 51. minutě gólman Koukal vyrazil. V 68. minutě se po akci Šerého dostal míč na Krajča, který uklidnil hosty - 1:3. Zbytek zápasu již žádnou vyloženou příležitost nenabídl, a tak hosté mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího Holuba oslavit šestou výhru v řadě.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - R. Švarc [-] (88. P. Pacula [-] ) , M. Blahoudek [-] , L. Císař [-] (65. P. Štancl [-] ) , M. Garčic [-] , M. Moravec [-] , P. Lapeš [-] (88. P. Železný [-] ) , P. Šuba [-] (65. P. Bakaj [-] ) , T. Cihlář [-] (74. A. Ryška [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Hrazdílek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - D. Krajčo [-] (83. J. Henzl [-] ) , M. Šerý [-] (92. D. Srnský [-] ) , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] (71. D. Novotný [-] ) , P. Fiala [-] , T. Trojánek [-] , R. Sodomka [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] (83. J. Jiroušek [-] ) , J. Dočekal [-] (71. O. Starý [-] )

ŽK: 29. L. Císař , 88. M. Blahoudek - 28. J. Dočekal , 38. T. Jícha , 44. O. Horák , 64. Č. Vitásek , 81. T. Trojánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLUB Radim - JAHODA Jaroslav, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:46

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů