1:1
(0:1)
5. A. Novotný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bleskový start a vyrovnání na poslední chvíli: Jindřichův Hradec ustál souboj s Aritmou


Branky


94. F. Votava - 5. A. Novotný (p.)
20

Souboj sedmého kola Divize A mezi Jindřichovým Hradcem a Aritmou Praha byl přesně tím příkladem utkání, kde mě napadá snad jediná glosa, a sice že Bohové musí být šílení. Poměrně netradiční průběh utkání nakonec skončil jen velmi složitě uvěřitelnou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení po penaltě i další šance

Aritma do utkání nastoupila velmi aktivně, což se na skóre ukázalo poměrně brzy. Už páté minutě utkání se prosadil Adam Novotný, který využil pokutového kopu, a vyslal tak Pražany do vedení. Pražský celek i nadále pokračoval v aktivní hře, která domácím dělala poměrně problém. Do konce první půle se hostům podařilo přidat několik dalších, a nutno uznat, že zajímavých, šancí. Nicméně se žádnou nepodařilo využít, a tak po prvních 45 minutách platil stav, který byl předurčen již po zmíněné penaltě.

Osudová chyba rozhodla

I do druhého poločasu Aritma vstoupila aktivněji, a Jindřichův Hradec zkrátka a jednoduše tomuto tempu adekvátně nestačil. Jakkoli jsme ze hřiště mohli zaznamenat ohlasy, že se nejednalo o hezký fotbal, bylo to víc, než účelné. A to je ostatně záměr.


Aritma ve druhé půli zaznamenala minimálně tři velké šance, a tak víc jak stovka domácích fanoušků prožívala poměrně krušné chvíle.


Radost jim nakonec udělal Filip Votava, který v posledních vteřinách nastavení potrestal hostující chybu.


Toto vyrovnání tak přineslo dělbu bodů, a dva zcela rozdílné pohledy. Na domácí straně velkou radost z vyrovnání na poslední chvíli, na straně Aritmy velká ztráta v poslední chvíli.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Pro nás to byl velmi dobrý vstup do utkání. Měli jsme dvě velké šance, ale poměnili jsme až tu třetí, kterou byla penalta. I po této brance jsme byli aktivnější, domácí tvořili akce až v závěru druhé půle, kdy jsme se už snažili držet si soupeře v uctivé vzdálenosti. Bohužel v závěru přišlo vyrovnání, díky kterému jsme smolně přišli o body.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - J. Jaroš [-] (68. P. Hauser [-] ) , O. Praveček [-] (90. P. Fical [-] ) , J. Madar [-] (71. M. Mischnik [-] ) , F. Waník [-] , M. Rezek [-] , M. Janák [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Licehamr [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (46. M. Červený [-] ) , M. Komárek [-] (78. M. Houdek [-] ) , A. Novotný [-] (78. T. Kolínek [-] ) , D. Macháček [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] (46. S. Kubr [-] ) , Š. Dostál [-] , V. Lőffler [-] , D. Hodík [-] , T. Ielitro [-]

ŽK: P. Fical , 6. T. Cypra , 47. F. Votava , 51. J. Madar - 39. M. Komárek , 47. D. Hodík .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: BUDIL Daniel - VNUK Josef, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích