0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov má první bod! 160 diváků přihlíželo první remíze sezóny


Branky


20

Fotbalový Tachov v prvních několika utkáních platil poměrně nepříjemnou nováčkovskou daň, která pro ně znamenala nepříjemnou bodovou ztrátu. Díky vyrovnané tabulce se ale nejedná o nějaký zásadní, a tedy neřešitelný, problém. Utkání s Komárovem ale snad tuto sérii ukončilo- Tachov díky remíze oslavil svůj první divizní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas vyrovnaný

Zlepšení Tachova s každým utkáním je opravdu znatelné, a to se velmi dobře projevilo i proti Komárovu, který je v současnosti dvanáctý, což vlastně velmi podobně navazuje na výsledky tohoto týmu z loňské sezóny, kterou zakončil na třinácté příčce. Hra to byla z obou stran velmi vyrovnaná, avšak je asi férové říci, že domácí Tachov měl o něco více ze hry.


To ale nic nezměnilo na tom, že žádná z příležitostí nebyla ani na jedné straně využita, a tak platil po první půli bezbrankový stav.

Mír do příští války

Druhá půle rovněž přinesla velmi vyrovnanou hru, která nenasvědčovala o tom, že by se měl doposud platící bezbrankový stav změnit. Nutno ale uznat, že se ve druhé půli poměrně přitvrdilo. Všechny žluté karty totiž padly právě v době druhého poločasu. Za domácí si ji vysloužili Dominik Frank a Lukáš Tušil, za hosty pak Ondřej Lang.


Duel tak ve finále skončil zaslouženou remízou, což Tachovu přineslo spokojenost, neboť se jednalo o první bod v letošním ročníku. Po sedmém kole tak nemáme v tabulce tým, který by byl bez bodu.



Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] - D. Frank [-] , L. Tušl [-] , P. Sláma [-] , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] (46. K. Semenov [-] ) , J. Viterna [-] , V. Mráz [-] , R. Umanskyi [-] , D. Bulaiev [-] (67. J. Horváth [-] )

FK Komárov
O. Bleha [-] - J. Lukavský [-] (92. V. Lehedza [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Suchý [-] , M. Nedvěd [-] , T. Břížďala [-] , T. Srp [-] (71. A. Vokáč [-] ) , O. Lang [-] , V. Nedavaška [-] , P. Ženíšek [-] , D. Klimeš [-]

ŽK: 56. D. Frank , 88. L. Tušl - 84. O. Lang .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích