3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlické překvapení: Třináctý tým tabulky obral o body Doubravu


Branky


4. L. Roubal , 47. J. Blažek , 63. M. Uzlík - 13. V. Černý , 54. L. Janča , 61. K. Jahn
20

O velmi zajímavé utkání se postaraly týmy Domažlic a Doubravky. Zápas, který se přelíval jako na houpačce, skončil relativně zaslouženou remízou. 250 diváků tak sledovalo poměrně zajímavý průběh, který byl pro domácí mnohdy poměrně dramatický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyrovnaná půle

Vyrovnaná, avšak to byla právě Doubravka, která se dostala velmi brzy po stratu utkání. Ve čtvrté minutě posunul domácí do vedení Lukáš Roubal, a doubravští fanoušci se tak mohli radovat velmi brzy po začátku utkání.


Jejich úvodní radost ale nevydržela moc dlouho, neboť ve třinácté minutě přišlo vyrovnání od Vojtěcha Černého, který tak vrátil Domažlice do hry.


Jakkoli jsme mohli sledovat několik zajímavých příležitostí, nedočkali jsme se další branky, a tak po prvních 45 odehraných minutách platil vyrovnaný stav 1:1.

Ve druhé půli přišlo drama

Velice brzy po začátku druhého poločasu se opět radovali domácí hráči, kteří po přestávce pokračovali ve velmi dobré hře. Do vedení se znovu Doubravka dostala ve 47. minutě zásluhou Jakuba Blažka. Od této branky se ale do ráže dostaly Domažlice, které dostaly domácí pod velmi nepříjemný tlak.


V padesáté čtvrté minutě se postaral o vyrovnávací branku Ladislav Janča, a již podruhé v duelu jsme měli vyrovnáno. Nátlak hostujících fotbalistů ale zdaleka neskončil. Poprvé do vedení se dostali v jedenašedesáté minutě zásluhou Karla Jahna. V tu chvíli panovala na hřišti Doubravky poměrně nervózní nálada.


Celý tento tlak ale moc dlouho domažlickému celku nevydržel. Ve třiašedesáté minutě vyrovnal Matyáš Uzlík, který tak zajistil jeden bod pro domácí fotbalisty. Z hlediska statistik to byl ale poměrně zajímavý zápas. Doubravka letos zažívá poměrně zvláštní start divizního ročníku- kromě jedné výhry se zatím jedná o ročník remíz. Domažlice jsou se čtyřmi body na třináctém místě, a tak je tento získaný bod velmi důležitý. Pro Doubravku to bylo utkání se spíše překvapivým průběhem, který nejvíce odskákal trenér Vajgl, jehož hlas se ke konci utkání odebral na marodku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Tomáš Korelus: Čekala nás Doubravka, pro nás tým, který v přípravě potrápil i náš A tým a hlavně vedený trenérem Vajglem, tedy pro nás respektovaný a uznávaný trenér v Domažlicích. Šli jsme do zápasu po výhře nad Komárovem a celkem i dobře připraveni. Bohužel se u nás čím dál více potvrzuje, že jsme nezkušený tým, a když zrovna nedoplácíme na standardky, dáváme si branky po našich naivních chybách, viz dnes druhý gól. Pozitivní je, že jsme dokázali vstřelit tři branky a ačkoliv proti nám stal kvalitní soupeř, který určitě bude v tabulce nahoře, bez výmluv, v 85. Minutě jsme měli dát čtvrtý gól v samostatném nájezdu a vyhrát. Utkání celkově bylo snad nejnáročnější a kvalitně nejlepší, co jsme druhým rokem v divizi, opravdu pro fanouška kvalitní podívaná, ale i tak je za mě škoda, že jsme nevyhráli. Bod bereme, před naším týmem smekám, že jsme uhráli alespoň bod a trenérovi Vajglovi přeju, aby při dalších zápasech mu zůstal hlas na konci zápasu



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - P. Zajíček [-] (76. M. Jandík [-] ) , M. Mlynařík [-] , P. Krejčí [-] , M. Nový [-] (76. D. Kalina [-] ) , J. Česák [-] , D. Hendrych [-] (58. M. Patrovský [-] ) , J. Blažek [-] (58. V. Fleissig [-] ) , L. Roubal [-] , M. Uzlík [-] (65. M. Ungr [-] ) , R. Novák [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - K. Bílik [-] , L. Janča [-] (84. P. Voves [-] ) , F. Copák [-] (46. L. Korelus [-] ) , T. Soběhart [-] , V. Černý [-] , A. Vlček [-] (71. J. Kolerus [-] ) , D. Sedláček [-] (46. K. Jahn [-] ) , T. Korelus [-] , J. Sojka [-] , M. Hojda [-] (61. T. Holík [-] )

ŽK: 75. V. Fleissig - 60. L. Korelus , 87. T. Korelus , 96. V. Černý . ČK: 92. M. Ungr - 92. K. Bílik .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Tupý Petr - IZUGRAFOV Svjatoslav, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že zvítězíme a potvrdíme bod zvenku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích