6:1
(3:1)
33. J. Kabele (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy zaznamenaly první tři body ročníku! Český Krumlov zdolaly velmi vysoko


Branky


4. J. Javorský , 21. F. Velfl , 38. A. Presl , 60. F. Holík , 76. M. Lukeš , 82. M. Mészáros - 33. J. Kabele (p.)
20

Bylo to jedno z utkání, kde bylo od prvních minut zcela jasné, jak dopadne. Domácí fotbalisté měli doslova střelecký den, a Český Krumlov dokázal korigovat stav jen díky penaltě. Suma sumárum domácí před svými dvěma sty věrnými fanoušky soupeře porazily vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní smršť i příjemný poločasový výsledek

Klatovy do utkání vstoupily velmi dobře, a mohli se tak poměrně brzy radovat z vedení. Úvodní bezbrankový stav změnil již ve čtvrté minutě Jakub Javorský, jehož branka tak celou hru uvolnila. V jedenadvacáté minutě zvýšil na náskok dvou branek Filip Velfl, a tak jediná radost hostujícího celku přišla ve třiatřicáté minutě zásluhou Jakuba Kabeleho, který snížil díky proměněnému pokutovému kopu.


Ve 38. minutě domácí udeřili naposledy. Antonín Presl zvýšil na průběžných 3:1.

Druhá půle přinesla další branky

Druhých 45 minut utkání přineslo další zajímavé akce, z nichž mnohé skončily brankou, a tak měli domácí diváci doslova o zábavu postaráno.


František Holík byl prvním hráčem, který se ve druhé půli prosadil. Šedesátá minuta a domácí vedli už 4:1, a bylo tak více méně jasné, že body zůstanou na domácí půdě Klatov. Nepopulárního bůra Český Krumlov inkasoval v 76. minutě zásluhou Michala Lukeše, a o poslední branku utkání se postaral Milan Mészáros, který upravil na konečných 6:1.


Pro Klatovy se tak jedná o první vysokou výhru letošního ročníku. Klatovy se tak dostaly na průběžnou jedenáctou pozici, Krumlov je stále patnáctý.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Stanislav Vítovec: Věděli jsme, že Krumlov bude spoléhat hlavně na standardky. Ale náš rychlý gól ze 4 minutě udal ráz celému utkání. My se uklidnili, a hráli jsme myslím i pohledný fotbal. Do dvacáté minuty to bylo 2:0, poté jsme trosku polevili, a Krumlov snížil z penalty. Naštěstí do poločasu jsme dali 3 gól, a tím jsme se uklidnili. Do druhé půle jsme vstoupili trosku nekoncentrovaně, kdy soupeř se snažil vstát z mrtvých, ale po vystřídání jsme opět přebrali iniciativu a následně z brejku přidali krásný čtvrtý gól. Poté už se utkání spíše dohrávalo a my potěšili fanoušky dvěma góly ze standardek, takže utkání skončilo jednoznačně 6-1. Nicméně výsledek úplně neodpovídá průběhu, hosté si takový rozdíl rozhodně nezasloužili, ale my jsme rádi. Nyní je třeba výkon a pohodu přenést do dalších utkání na Petříně a doma derby s Domažlickou Benfikou.




Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , F. Velfl [-] (74. T. Vaněk [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (81. J. Mareš [-] ) , M. Lávička [-] , A. Presl [-] (74. O. Mareš [-] ) , J. Javorský [-] (55. F. Holík [-] ) , M. Málek [-] (55. L. Prokop [-] ) , J. Janota [-]

FK Slavoj Český Krumlov
O. Polanský [-] - M. Svoboda [-] (62. A. Parakhnenko [-] ) , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] (82. M. Matušek [-] ) , P. Vaněk [-] (62. M. Trapl [-] ) , R. Ryneš [-] , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , Z. Kuna [-] , T. Gelnar [-] (72. J. Matuška [-] ) , D. Trmal [-]

ŽK: 30. Z. Krejčiřík , 42. M. Mészáros - 61. T. Gelnar , 64. R. Ryneš , 80. Z. Kuna , 84. J. Matuška .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: výhra domácích

Věřím v první výhru domácích a body zůstanou v Klatovech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích