2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě! Mariánské Lázně na domácí půdě zdolaly Sokolov


Branky


19

Čtvrté kolo Divize A rovněž přineslo velmi zajímavý souboj mezi Mariánskými Lázněmi a Sokolovem. Oba týmy v soutěži prožívají naprosto odlišnou situaci. Zatímco domácí předvádí velmi koncentrované výkony, které je udržují v popředí tabulky, Sokolov je ve výkonech poměrně nekonzistentní, a patří mu tak průběžná dvanáctá pozice. Jednalo se tak o souboj z opačných konců tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky rychlé brance ve vedení

Domácí do utkání celkově vstoupili o poznání lépe. Bez nadsázky by se tak dalo říci, že byli spokojeni jak místní fotbalisté, tak jejich fanoušci, kterých dorazilo 320. Tato poměrně milá divácká kulisa tak hnala domácí tým do velmi hezky kovatelné aktivity, která přinesla poměrně brzy po začátku utkání první branku.


O tu se v patnácté minutě postaral Miroslav Peška, a domácí tak měli do konce první půle poměrně příjemný náskok, který přinesl klid do šatny. Pro Sokolov se ale jednalo o komplikaci, na kterou tým nedokázal najít recept.

Pojistka v závěru utkání

I ve druhé půlce utkání byli domácí aktivnějším týmem, který si přece jen dokázal vytvořit několik akcí, nicméně žádná neskončila brankou. Dlouho očekávané pojistky, která by tak utkání definitivně zpečetila, se tak domácí dočkali až v samotném závěru utkání. Devadesátá minuta a branka Martin Brušík, který tak upravil na konečných 2:0, a domácí připsali třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Neskutečný zápas,který měl vše…první poločas jsme měli výborný vstup a byli jsme určitě lepší jak kombinačně,tak běžecky…už po 14.mimutách jsme vedli, kdy po rohovém kopu se nejlépe zorientoval Peška a bylo to 1-0…i potom jsme tvrdili muziku my, ale bohužel již bez efektu…2.poločas jsme opět začali výborně,ale svoji obrovskou tutovku neproměnili a pak jsme udělali do té doby jedinou chybičku,kdy se za naše stopery dostal střídající,ale výborný Václavík a Pěček to uhasil za cenu přísné červené karty…od té doby nás hosté mačkali,udělali široké hřiště s létal do našeho vápna centr za centrem…Sokolov i přes dobré 3 příležitosti ale nakonec díky neuvěřitelné bojovnosti a semknutí všech hráčů a fantastickým zákrokům brankáře Hinterholzingera,nic nevytěžil a naopak na samém konci jsme po brejku a vynikajícímu řešení Buršíka,který si položil obránce a podél vyběhnuvšího Švihoříka dal rozhodující branku…Hrál se výborný fotbal,hosté mají velmi perspektivní mužstvo plné mladých kvalitních kluků a konečně se z Afriky vrátili na českou cestu, která je dle mého názoru mnohem lepší…Naši kluci odehráli skvělý zápas a hlavně po vyloučení se semkli,zápas odjezdili poctivě po zadku a podle celkového průběhu,zaslouženě vyhráli…No a nemohu opět zapomenout na diváky…byli báječní a vytvořili úžasnou kulisu,před kterou si hráči nedovolí vypustit vůbec nic a strašně jim za to všichni děkujeme!




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - D. Cinkanič [-] , J. Dvořák [-] , A. Beránek [-] , M. Šimek [-] - M. Kapolka [-] (85. M. Skopový [-] ) , M. Drahorád [-] , D. Pěček [-] , D. Skopový [-] (81. M. Buršík [-] ) , M. Štůla [-] - M. Peška [-] (66. J. Hošek [-] )

FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - T. Zázrivec [-] (46. A. Čížek [-] ) , D. Kubinec [-] , L. Komberec [-] , J. Anděl [-] , V. Kraus [-] , R. Schimmer [-] (46. L. Václavík [-] ) , D. Richter [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , K. Kýček [-] (83. T. Mikleš [-] )

ŽK: 92. F. Hinterholzinger - 18. K. Kýček , 69. A. Čížek , 71. L. Václavík . ČK: 58. D. Pěček .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: MIČAN Jan - HAVRÁNEK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: remíza

Tady to vidím nerozhodně. Potkají se dva týmy, kde na jedné straně domácí navázali na formu z jara, a na druhé straně kvalitní soupeř se zkušenostmi z ČFL. Navíc je to krajské derby, kde hráči prošli oběma kluby.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích