3:1
(2:0)
76. F. Velfl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov poprvé za 3 body! Na domácí půdě zdolal Klatovy


Branky


20

Před domácím publikem se poprvé v sezóně radovali ze tří bodů také fotbalisté Sokolova. Těm se podařilo bez větších problémů zdolat Klatovy, a tak sokolovští vedou pomyslnou tabulku čtyřbodových týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí dvoubranková půle

Sokolovští odstartovali utkání velmi dobře, a netrvalo ani půl hodiny, než se dostali do vedení. Zásluhou Lukáše Komberce se výsledková tabule poprvé hnula v sedmadvacáté minutě. I po první brance byli domácí velmi aktivní, a přicházeli s dalšími příležitostmi. Brankou ale skončila až ta v jedenačtyřicáté minutě, kdy Dominik Kubinec zvýšil na náskok dvou branek.


Z pohledu domácích se tak jednalo o velmi dobře zvládnutou první půli, kterou poměrně výrazně usnadnili hosté vlastními chybami a ne zcela důslednou obranou. Dobré utkání ale prožil brankář Klatov, který několik soupeřových tutovek zneškodnil.

V druhé půli vyrovnaněji

 

Druhá polovina utkání byla opravdu dlouho velmi vyrovnanou záležitostí, a i hosté si dokázali vytvořit šanci, která skončila brankou. V šestasedmdesáté minutě se radoval Filip Velfl, který se tak alespoň pokusil vrátit týmu Klatov naději na nějaký ten bod.


Tento průběh ale rezolutně odmítl Dominik Kubinec, který ve čtyřiaosmdesáté minutě zvýšil na konečných 3:1 a definitivně tak pohřbil šance hostů na obrat.


Sokolov tak zcela zaslouženě připsal první výhru za tři body v letošní sezóně, Klatovy zůstaví s pouhou jednou remízou na čtrnáctém místě.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Lukáš Komberec: V první řadě jsem strašně rád za první výhru v sezóně, máme ale stále na čem pracovat. V prvním poločase jsme nechali soupeře v klidu rozehrávat a snažili se jít dopředu co nejjednodušeji. Určitě jsme měli dnes vstřelit více branek, jelikož jsme k tomu měli dostatek příležitostí. Jsem také rád za svůj první gól v soutěžním utkání za FK Baník Sokolov, dostal jsem krásný balón mezi stopery od Adama Čížka a viděl jsem, že jde brankář ven. Rozhodl jsem se brankáře přehodit, to se ukázalo jako správné řešení.

SK Klatovy 1898
Martin Janda: Můj názor je ten, že jsme narazili na velmi kvalitního soupeře, který věděl, co chce hrát. Jeho hra dopředu měla kvalitu a náběhy útočných hráčů a přihrávky byly systémové věci, které měl soupeř nacvičené. Na druhou stranu jsme to domácím dost usnadnili, protože jsme nechávali spoustu prostoru na tyto náběhy nebo samotnou kombinaci. Utkání mohlo skončit i vyšším rozdílem, ale náš gólman Valeš chytil další tři tutovky soupeře



Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - L. Komberec [-] (71. M. Fojtík [-] ) , D. Kubinec [-] (87. T. Mikleš [-] ) , T. Zázrivec [-] (78. M. Kraclík [-] ) , R. Schimmer [-] , J. Anděl [-] (71. L. Václavík [-] ) , A. Čížek [-] (87. J. Macák [-] ) , V. Kraus [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , K. Kýček [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , T. Vaněk [-] (46. F. Velfl [-] ) , L. Prokop [-] (66. M. Barborka [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] (72. J. Javorský [-] ) , A. Presl [-] (66. F. Holík [-] ) , M. Ferko [-] , J. Mareš [-] (46. M. Málek [-] ) , J. Janota [-]

ŽK: 50. V. Kraus - 24. M. Ferko , 53. M. Janda . ČK: 63. M. Ferko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bohata Antonín - HANOUSEK Karel, PÁNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Karlíček
Tip experta: výhra domácích

Očekávám těsnou výhru Sokolova, protože hráli těsně s Aritmou, a to je tým který má ambice na postup

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích