3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

3.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky na vítězné vlně, Katovice v problémech: Čtvrtý tým tabulky si na domácí půdě bez problému poradil


Branky


21

Mariánské Lázně mají prozatím velmi povedený ročník. To místní fotbalisté dokázali i ve třetím kole Divize A, ve kterém se na domácí půdě představili proti Katovicím, které se prozatím trochu hledají. Třetí kolo tak přineslo symbolickou porážku poměrem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod domácí nasměroval

Dvě stovky diváků přihlíželo velmi svižnému startu domácích fotbalistů, kteří hned z kraje utkání tlačili na svého soupeře velmi nepříjemně. Tento tlak přinesl velice rychlý obrat ve stavu utkání- pátá minuta a první branka, o kterou se postaral Petr Holub.


Domácí fotbalisté byli i nadále velmi aktivní, a, hnaní diváky, přidávali na své konto další a další zajímavé akce, a tak bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme druhé branky. Na tu jsme přeci jen museli čekat o něco déle. V závěru první půle se prosadil Diego Tapia Fraites, který se v letošní sezóně těší velmi dobrým výkonům, a poslal tak domácí šest minut před koncem prvního poločasu do vedení.


Pro Mariánské Lázně se tak jednalo o poměrně pohodový náskok, kdežto pro Katovice se jednalo spíše o neřešitelný problém, na který se zkrátka nepodařilo patřičně reagovat.

O kosmetickou úpravu se postaral Beránek

Ve druhé polovině utkání se nakonec žádné překvapení nekonalo, a Mariánské Lázně dokázaly bez větších problémů dovést utkání do zdárného konce, a zisku dalších tří bodů. O třetí branku utkání, která tak definitivně pohřbila katovické šance na body, se postaral v osmapadesáté minutě Adam Beránek.


Díky druhé výhře v letošním ročníku tak Mariánkám patří průběžná bramborová pozice, která je možná až nad očekávání dobrým výsledkem. Naproti tomu Katovice se na prozatímní třinácté pozici poměrně trápí.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Vyšel nám začátek utkání a už v 5. minutě po trefě Petra Holuba jsme se ujali vedení. I nadále jsme pokračovali ve slušném tempu a vytvářeli si šance, bohužel bez efektu…Pak jednou a velmi nebezpečně zahrozil soupeř,ale svoji tutovku neproměnil…Ve 39.minutě jsme tedy udeřili my,kdy výborně zahraný roh Dominika Pěčka,uklidil do sítě Diego… 2.poločas jsme sice začali velkou šancí,kterou Pěček neproměnil a pak jsme na 10.minut vypadli z tempa a soupeř nás přehrával…Vytěžil z toho několik rohů, standardek a jednu velkou šanci…Přežili jsme to a naopak znovu udeřili,kdy důsledný Beránek procpal míč do sítě a v podstatě rozhodl…Do konce zápasu jsme dominovali a díky velké kvalitě i střídajících kluků,dohráli zápas ve vysokém tempu a mohli přidat další góly… Za utkání chceme kluky určitě pochválit, hráli s vysokým nasazením a dobře kombinovali… Je však třeba, aby se nám nestávaly výpadky jako cca desetiminutovka v 2. poločase, kdy se soupeř mohl dostat do kontaktu… Zvlášť vyzdvihnout musím atmosféru, která byla vynikající a to jak od našich diváků,tak i od soupeře z Katovic,kterých přijelo hodně, a korektně povzbuzovali…




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - A. Beránek [-] , J. Dvořák [-] , D. Cinkanič [-] , M. Šimek [-] - M. Kapolka [-] (64. J. Hošek [-] ) , . Tapia [-] (52. M. Drahorád [-] ) , D. Pěček [-] , D. Skopový [-] (64. M. Skopový [-] ) , M. Štůla [-] (72. M. Peška [-] ) - P. Holub [-] (72. F. Renza [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] , T. Hnídek [-] (67. M. Souhrada [-] ) , J. Motl [-] , T. Janoch [-] , M. Kynkor [-] - J. Brabec [-] , D. Bálek [-] (67. M. Kostka [-] ) , M. Kynkor [-] (46. O. Kagui [-] ) , P. Kotrba [-] (76. P. Sládek [-] ) - M. Požárek [-] (79. J. Chylík [-] )

ŽK: 53. M. Kapolka , 58. A. Beránek - 57. J. Brabec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Lukáš Karlíček
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Mariánky doma porazí Katovice, protože Katovicím se venku moc nedařilo minulou sezónu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích