3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech se rozhodlo až v druhé půli


Branky


0

I v Roztokách již odstartovala III. třída okresního přeboru. Domácí zde v neděli hostili hráče Čisté. Utkání nakonec skončilo úspěchem pro Roztoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V prvním poločase domácí fanoušci ale moc velikou radost mít nemohli. Byla to právě Čistá, která ovládla první poločas a byla lepším týmem. Důsledněji bránila, neztrácela balony ani tolik nekazila jako hráči Roztok. Fotbal se ale nehraje na delší držení balonu, ani na více kopnutých standardních situací, a to ukázal hostům ve 46. minutě domácí hráč T. Krůta. Postavil se k přímému kopu a poslal tvrdou střelu do šibenice. Gólman po balonu sice ještě stihl skočit, ale míč srazil akorát do brány. Druhý poločas se domácím už vydařil lépe. V 50. minutě dostal balon do běhu do vápna Vrábík a důrazným skluzem překonal brankáře Čisté. Zhruba po dvaceti minutách chybovala domácí obrana, když faulovala v šestnáctce. K penaltě se postavil Petr Kašpar a snížil na 2:1. V závěru Roztočtí zvýšili svůj náskok na 3:1, když dostal balon do běhu V. Krůta a přízemní střelou nedal Kratochvílovi šanci. Průběh utkání ještě zdramatizoval dobře hrající Blecha, když v 88. minutě vyslal pumelici a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Zbytek zápasu si už hráči Roztok pohlídali.


Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Maršík (hráč, Roztoky): V prvním poločase jsme zbytečně dostali soupeře do hry častým ztrácením balonu a nepřesnou hrou. Po domluvě trenéra o půli, jsme se těmto chybám vyvarovali, byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Kaplan [-] , R. Wittmann [-] (46. J. Bureš [-] ) - J. Texl [-] (65. P. Hruška [-] ) , V. Krůta [-] , M. Čermák [-] (73. J. Kos [-] ) , M. Pudil [-] , Š. Masarovič [-] , T. Krůta [-] , J. Kněžík [-] (88. J. Horáček [-] ) - P. Maršík [-] (40. M. Vrábík [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] , R. Votroubek [-] , P. Bedenk [-] - F. Blecha [-] , M. Kohout [-] , M. Blecha [-] , P. Kašpar [-] - S. Tesař [-] (69. M. Plincner [-] ) , M. Fidler [-] , J. Votroubek [-] (79. P. Ouřada [-] )

ŽK: 15. R. Wittmann , 37. V. Krůta - 40. M. Kohout , 44. S. Tesař , 77. P. Kašpar .
Místo: T.J. Roztoky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švácha Josef - Josef Hůla, František Gebounský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.