0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hromadná strkanice v Čisté za dvě červené, jinak jasné vítězství Šanova + FOTO


Branky


0

Hezké fotbalové akce zastínila v prvním poločase hromadná strkanice, kterou rozhodčí rázně vyřešil udělením dvou červených za nesportovní chování. Kontroverzní situaci, stejně jako zbytek již líbivějších momentů, naleznete v podrobném fotoreportu z utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly pouze v prvním poločase

Tým Čisté v nedělním odpoledni nabídl fanouškům kopané zápas proti Šanovu. Od prvních minut vynikal v dresu hostí technicky vybavený hráč číslo 11 - Michal Malík. Po dvaceti minutách byla aktivita Šanovských zužitkována, kdy ostrý nákop Františka Volrába skočil před brankářem, a ten i s přispěním nepříjemného slunce balón podběhl. Ve 36. minutě byl k vidění střelecký pokus Filipa Blechy, který ale obránci Šanova zblokovali. Hned po této akci se strhla u lajny hromadná postrkovaná a rozhodčí poslal předčasně z každého týmu po jednom hráči do kabin (za domácí Marka Blechu, za hosty Miroslava Blechu). Dvě minuty na to přišla obrovská šance domácích na vyrovnání, když se Roman Votroubek sám po straně řítil na gólmana. Sekyra mu však skvělým zákrokem pod nohy balón odebral. Hráči Čisté zvýšili svou aktivitu, hlavně Filip Blecha se snažil o vytvoření slibných akcí a domácí se hnali za vyrovnáním. Paradoxně to byli opět hosté, kteří v závěru prvního poločasu zvýšili skóré na 2:0. A to po samostatném úniku Malíka. Malík se vyběhnuvšího gólmana nezalek a mazácky kolem něj prostrčil balón (viz. foto). 

Od začátku druhé půle byl zápas vyhrocený, plný hádek a ostrých slovních výměn. Rozhodčí musel několikrát napomínat nejen nervózní hráče, ale také domáci lavičku. Ve 49. minutě zahrozil Pavel Bedenk centrem do pokutového území, ale míč nenalezl nikoho v nadějné pozici. Pár minut poté se před vápnem hostů k zakončení dostal Filip Blecha, ale jeho střela byla sražena obranou Šanova mimo bránu. V 66. minutě přišel nádherný moment domácích, kdy se z dvaceti metrů opřel do odraženého balónu Marin Fidler. Brankář Sýkora svůj tým podržel a povedeným zákrokem vytáhl letící projektil mimo branku. Hosté už se plně soustředili na bránění výsledku a tlak domácích. V 83. minutě přišla další šance domácích. Se střelou Jiřího Votroubka, i následnou dorážkou, si poradil skvěle chytající Sýkora. Pět minut nato zkusil střelu přes celé vápno na zadní tyč Filip Blecha. Snížení nepřišlo bohužel ani v tomto okamžiku, balón skončil v zámezí. Závěrečný tlak byl v režii domácích, ale stav utkání se od prvního poločasu nezměnil.





Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek, hráč: Zápas nám vůbec nevyšel, v zápase jsme sice byli aktivnějším týmem, ale pouze po vápno. Výkon byl špatný. Hostům pomohl v úvodu smolný gól po chybě našeho golmana, do poločasu ještě přidali z rychlého brejku.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] (55. L. Jopa [-] ) , R. Votroubek [-] , P. Bedenk [-] , F. Blecha [-] - M. Kohout [-] , P. Kašpar [-] , M. Blecha [-] , D. Stárek [-] (70. J. Votroubek [-] ) - M. Fidler [-] (71. R. Stárek [-] ) , J. Votroubek [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - S. Hrubý [-] , D. Sklenička [-] , T. Volráb [-] , F. Volráb [-] - M. Malík [-] , M. Blecha [-] , D. Šika [-] , O. Klouček [-] (46. D. Kotek [-] ) - J. Koc [-] (89. T. Zeman [-] ) , V. Nobilis [-] (82. J. Cír [-] )

ŽK: 12. J. Koc , 36. O. Klouček , 38. T. Volráb . ČK: 38. M. Blecha - 38. M. Blecha .
Místo: TJ Čistá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.