0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nováček soutěže na body stále čeká


Branky


2. S. Hůla , 44. Z. Fronk , 67. R. Truksa , 68. R. Truksa
0

Na slabecký trávník, k nováčkovi soutěže, v neděli odpoledne dorazil tým Sokola Pustovět. V prvním kole hráči Slabec podlehli Sýkořici vysokým výsledkem 0:6. Naopak Pustověty nezahálely a hned v úvodu soutěze se radovaly ze zisku tří bodů, nad hráči Slavoje Chrášťany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel jednoznačně hostům, už ve druhé minutě si na pas Knapa naběhl Hůla a překonal domacího brankáře Gajdoše. Hostům toto vedení dodalo klid a možná až příliš velký. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, šance vznikaly na obou stranách, hlavně po standartních situacích, kdy v obou šestnáckách byli bránící hráči nedůrazní. Těsně před koncem poločasu udeřily Pustověty podruhé, jak jinak než po standartní situaci se do míče opřel Fronk a svoji střelu otřel o tyč a bylo to poločasových 2:0. Ve druhé půli se začala projevovat větší zkušenost hostů a trestali chyby nováčka soutěže. Dvě branky přidal Truksa, když proměnil dva samostatné nájezdy. Domácí už zahrozili jen z několika brejkových situací, a tak obrana hostů udržela i podruhé v sezoně čisté konto. Hosté ještě neproměnili několik ložených šancí a tak stav utkání skončil výhrou Pustovět. 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Jiří Číha, hráč: Do zápasu jsme chtěli ,,vlítnout,, a dát konečně gól, ale bohužel se stal opak, a snad už v 5 minutě nás soupeř potrestal, po našem nedůrazu v obraně. Měli jsme spoustu standardek, ale bohužel jsme je nevyužily, a tak dával góly jen soupeř. Soupeř měl spoustu dalších šancí a můžeme poděkovat našemu gólmanovi, že to skončilo jen 4:0.

TJ Sokol Pustověty
Jaroslav Červený, hráč: Výsledek zápasu je lepší než předvedená hra, ale na to se historie ptát nebude. Pravda, mohli jsme přidat i další góly, šanci hlavně v posledních minutách bylo dostatek.

Sestavy


TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - P. Pelc [-] (46. P. Holý [-] ) , T. Cílek [-] , T. Fencl [-] , M. Benada [-] - J. Černý [-] (65. O. Cílek [-] ) , T. Černý [-] , P. Ikrényi [-] , V. Melichar [-] - V. Klekner [-] (74. J. Gajdoš [-] ) , K. Mužík [-] (60. R. Vejtasa [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Sharankevych [-] , J. Červený [-] (36. L. Bureš [-] ) , M. Šimon [-] - S. Hůla [-] (73. J. Škranc [-] ) , M. Kameník [-] , Z. Fronk [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] (77. A. Bičovský [-] ) - R. Truksa [-] , V. Bičovský [-] (70. R. Mucha [-] )

ŽK: 57. V. Klekner - 56. M. Šimon , 61. Z. Fronk .
Hráči zápasu: M. Gajdoš .
Místo: TJ Slabce. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sedláček Petr - Schejbal Václav, Hatala Ladislav (oba laici).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.