1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná byla Sýkořici vyrovnaným soupeřem


Branky


0

Nedělní odpoledne přineslo zajímavé utkání. Dosud neporažená Sýkořice zavítala na hřiště Lubné. Lubná zatím s jednou porážkou přivítala svého soupeře v rychlém tempu. Nakonec utkání skončilo remízou a penalty rozhodly ve prospěch Sýkořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut dnešního zápasu bylo jasné, že se jedná o souboj dvou týmů pomýšlejících na umístění v horních patrech tabulky. Samotný první poločas nabídl několik šancí na obou stranách a souboj střídal souboj. Hra byla vyrovnaná a moc šancí nepřinesla. Šťastnější byli ke konci poločasu hosté, kteří po české uličce Peteříka a chladnokrevném zakončení Mutinského vedli 1:0.

Do druhé půle nastoupily týmy beze změny v sestavě, nicméně změny v souhře byly znát. Otěže zápasu přebrali domácí, z čehož vyplynul i vyrovnávající gól domácího kanonýra Trejbala. Lubenští mladíci byli sice do konce zápasu aktivnějším a nebezpečnějším týmem, ale dobře organizovaná obrana Sýkořice si remízu pohlídala.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Pavel Vopat, trenér: Musím pochválit hráče Baníku za nasazení a bojovnost, byla tam i kvalita, řada našich útočných akcí snesla přísná kriteria, ačkoliv se, bohužel, v určitých fázích zápasu, stále u nás vyskytují stejné chyby, což platí i u některých hráčů, kteří stále ještě neodstranili některé špatné návyky, které si přinesly do dospělého fotbalu. Jinak první poločas byl vyrovnaný, moc šancí nebylo, hosté měli prakticky jedinou a dali z ní vedoucí gól. Ve druhém poločase jsme již měli více ze hry, byli jsme aktivnější i nebezpečnější, vstřelili jsme kontaktní branku a měli jsme další 2-3 velké šance zápas rozhodnout. Při penaltách je to již ruleta, což nám dnes nevyšlo. Ještě si dnes dovolím porušit jedno tabu a vyjádřím se k rozhodčímu, který byl pro mě velkým zklamáním, protože několikrát během zápasu, velice necitlivě zasáhl do vývoje hry a ublížil kvalitě utkání. Navíc mě nadzvedl tím, že ačkoliv se v prvním, ale i ve druhém poločase, hra několikrát zdržela ošetřováním, ale i záměrným zdržováním soupeře, kdy každé rozehrání gólmanovi soupeře od branky, trvalo i několik minut, rozhodčí nenastavil v prvním poločase nic, a ve druhém jednu minutu!! Pochopil jsem, když jsem se hned po zápase dozvěděl, že pospíchá pískat ještě další zápas, myslím, že do Slabec. Takže je to prostě zmar, kvůli dalšímu výdělku pár stokorun, ovlivní jinak celkem zajímavý zápas..

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: 1. poločas ve velmi dobrém tempu obou mužstev - na výsledek šťastnější naši hráči ve 2. půli jsme vytvořili spoustu chyb a tak myslím, že výsledek odpovídá předvedené hře.



Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - P. Suchý [-] , D. Ondruš [-] , R. Sedlák [-] (20. R. Pavlíček [-] ) - R. Henzély [-] , L. Klik [-] (68. J. Šesták [-] ) , D. Vopat [-] , A. Trejbal [-] , L. Brabec [-] , M. Komín [-] (87. M. Pokorný [-] ) - P. Volf [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - M. Linc [-] (71. P. Richter [-] ) , J. Šulc [-] , M. Šnobl [-] , J. Lauber [-] - J. Mutinský [-] , M. Vančura [-] , Z. Klíč [-] , L. Novotný [-] (60. L. Karas [-] ) - M. Hříbal [-] , D. Peteřík [-]

ŽK: 50. L. Klik - 50. D. Peteřík .
Místo: Baník Lubná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kozák Lubomír - Josef Trejbal, Petr Linc.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.