3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2p.
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rozhodl až penaltový rozstřel


Branky


0

Celek Řevničova čekal, v sobotu, velice nepříjemný soupeř, Sýkořice, ta hlavně ještě loni hrající okresní přebor.

Ta se prozatím drží na třetí pozici s mankem čtyř bodů na vedoucí tým soutěže.

Řevničov bojuje s velkou absencí hráčů.

Utkání odřídil jako hlavní sudí Titlbach, na lajnách mu vypomohli laici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě utkání se dostal domácí celek do útoku. U pravé lajny si našel dlouhý balón Tóth a poslal jej od rohového praporku před bránu. Tam vznikl na hranici malého vápna šrumec a postupně se dostal k dorážce Hanzlík s Klainem, ale klubko několika hráčů stojících takřka na brankové čáře propálit ani jeden z nich nedokázal.

Sýkořice, která byla v tomto utkání rozhodně favoritem, zahrozila o několik málo minut později. Pěkný oblouček za domácí obranu na nabíhajícího útočníka Jaroslava Slabého, ale nakonec vinou špatného zakončení neznamenal nebezpečí. Sýkořičtí byli herně lepší, těžili leckdy z špatné řevničovské rozehrávky. V další šanci se ocitl soupeř po dlouhém balónu, který mířil na levou stranu. Lopta byla sice přetažená, ale hostující útočník, Martin Vančura, míč z první vrátil do vápna, a míč skončil na břevně řevničovské branky.

Po této šanci se dostali do útoku domácí. Z velkého vápna zkoušel střelu Bechynský, ale jeho střela nebyla pro hostujícího brankáře nebezpečná. Naopak po přiťuknutí uprostřed Prokopem na Tótha, se druhý jmenovaný dostal do úprku po levé straně. Nejdříve utekl jednomu hráči, aby si poté loptu hodil okolo beka a nahrával pod sebe na nabíhající spoluhráče. Tam si však počínal trochu neohrabaně sýkořický Jiří Lauber, a míč se mu od těla odrazil na ruku. Byl z toho pokutový kop, který si vzal na Urbanovič, 1:0.

Sýkořičtí nehráli v některých pasážích hry to, co by si představovali a taky si za to několikrát vyslechli zvýšený hlas jejich trenéra na lavičce. Ještěsi dokázali v prvním poločase vybojovat přímý volný kop kousek za velkým vápnem. Toho se ujal střední záložník Martin Hříbal, ale trefil pouze naši vystavenou zeď. Když se ani v závěru zápasu nekonalo snížení po stoprocentní šanci na malém vápně, kde bylo nastřeleno doslova na brankové čáře několik řevničovských hráčů a to hned dvakrát.

Do kabin tak v poločasové pauze odcházeli domácí za nejtěsnějšího možného vedení.

Hosté po pěti minutách srovnali

Úvod druhého dějství vyšel hostům na výbornou. Vyústěním toho byla, v 51. minutě, přihrávka mezi řevničovské beky, kdy jeden z hostujících hráčů pustil balón mezi nohama na nabíhajícího Martina Vančuru. Ten si míč posunul až do vápna, a ani následný skluz Urbanoviče nepřišel včas a ten tak nedokázal zabránit tomu, aby do míče píchl Vančura bodlem a kolem Peterky srovnal, 1:1.

Osm minut stačilo hostům na vstřelení další branky.  U rohového praporku sice domácí vybojovali balón, ale nedokázali jej odkopnout. Sýkořice na dva doteky posunula na kapitána Martina Hříbala. Ten si míč ještě kousek podél vápna potáhl, poté vystřelil a i s lehkou tečí jednoho z hráčů Řevničova dokázal strhnout vedení na svou stranu 1:2. O osudu utkání mohlo být rozhodnuto po další akci Sýkořice. Ta si proklestila cestu po levé straně až do vápna, kde nahrávala před bránu. Tam nabíhal na zadní tyči Zdeněk Klíč, ale jasnému gólu dokázal zabránit ještě s pomocí tyče výborný Peterka.

Martin Tóth sebral balón na vlastní polovině po špatném zpracování hostujícího hráče. Nejdříve středem na půlící čáru utekl svým strážcům, aby si poté obhodil beka a šel na stopera soupeře. Míč si zasekl a vystřelil do pravé horní části branky. Gólman Petr Linc se stihl po míči jen podívat, 2:2.

Tentýž hráč se dostával i do další velice slibné akce, ale byl kousek za velkým vápnem nedovoleně zastaven. Z následného pěkně provedeného přímého volného kopu se Tóthovi podařilo trefit tyč. Míč se odrazil ke Klainovi, ale ten ve vápně přestřelil.

V další šanci se po uniknutí Tótha po pravé straně zjevil Petráček a i když byl ve stoprocentní šanci, nedokázal rozjásat místní fanoušky potřetí.

Posledních pět minut následoval tlak hostů, ale domácí tento nápor přečkali. A tak se  šlo do penaltového rozstřelu.

 

 

Skvělý peterka vychytal dvakrát Sýkořici



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, hráč: Úvod utkání byl vcelku vyrovnaný, ale potom řekněme od druhé poloviny prvního poločasu byl soupeř aktivnější a silnější na balónu. Přestáli jsme několik tutovek soupeře, kdy nám zvonilo dokonce i břevno naší svatyně. Udeřit se nám podařilo z brejkové situace, kdy se hostujícímu hráči lopta odrazila do ruky a z penalty jsme udeřili. Druhý poločas byl orámován dvěma brankami soupeře v rozmezí několika málo minut druhého poločasu. Potom jsme přežili dvě tutovky soupeře a nakonec udeřili opět z rychlého brejku do otevřené obrany hostů, kdy jsme se trefili krásnou střelou za velkým vápnem. Následnou penaltovou loterii jsme zvládli s naprostým klidem a bravurou a po právu bereme dva body, které jsou pro nás v situaci v jaké jsme velice důležité. Všem hráčům patří za toto utkání velké díky.

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Opět se ukázal náš největší problém v zápasech, a to je proměňování šancí, a to šancí stoprocentních. Je to škoda, protože tyto zápasy je nutné vyhrávat. Penalty jsou už loterie, a v tomto případě jsme selhali, jako při těch šancích .

Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] , V. Klain [-] , L. Petráček [-] - R. Prokop [-] , O. Bechynský [-] , M. Tóth [-] , J. Pesl [-] - J. Ládek [-] , J. Fujera [-]

Sokol Sýkořice
P. Linc [-] - J. Lauber [-] , J. Šulc [-] , M. Linc [-] , M. Šnobl [-] - M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , J. Slabý [-] (46. L. Karas [-] ) - M. Hříbal [-] , D. Peteřík [-]

ŽK: 39. O. Hanzlík , 81. J. Urbanovič - 83. J. Lauber .
Místo: TJ Sokol Mšec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Titlbach Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.