Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vesnické derby dvou rezervních týmu! Nastoupili i dorostenci


Branky


2

Bylo to vesnické derby B týmů v celé této lize, opravdu jak jsem napsal v této lize šlo o zápas s Velkým Z. Jaký byl výsledek? Kdo ovládl derby a kdo vsadil na mladé hráče?

 

Pro diváky to byla určitě velká podívaná, nejen díky počasí, ale také díky počtu gólů, kterých bylo v celku 10, takže se zaručeně bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas byl velmi vyrovnaný, hosté nastoupili v rozestavení 3-5-2. a hostující tým se snažil hrát hlavně kombinačně. Domácí naopak dávali spíše míče za obranu soupeře, což vedlo k vyrovnání na 1:1. Tento zápas byl vyhrocen i mezi hráči.V záloze hostů hráli i mladí hráči z dorostu, ale přechodová fáze byla od hostů ne moc dobrá, měli ztráty hlavně ve středu zálohy, protože obrana nakopávala míče rovnou na útok, takže nebyla souhra mezi obranou a zálohou. V bráně byl také mladý a nezkušený hráč.

Trenér hostů reagoval na druhý poločas jinak

Trenér hostů uvedl, že ve druhém poločase nabádal tým aby více kombinovali. Mueseli změnit styl hry tak, aby došlo k souhře mezi obranou a zálohou, kde byla ta chyba v prvním poločase. V prvním poločase padly 4 góly, ale v tom druhém dalších šest, změna trenéra hostů i domluva hráčů se vyplatila!



Ohlasy k zápasu



FK Darkovičky B
Trenér pan Večerek: Trenér hostů uvedl: "Ve druhém poločase jsem nabádal tým aby více kombinovali.Jak řekl trenér: "Tito mladíci do každého zápasu dávají vše. Jelikož šlo o hokejový styl střídání, tak nám to vyhovovalo vyhovovalo." Hráče zápasu trenér hostí nemohl vybrat, protože nikdo speciálně nevyčníval, každý měl světlé i tmavé momenty.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice B
T. Knopp [-] - L. Dřevjaný [-] , P. Lakva [-] , M. Frank [-] , D. Vjačka [-] , P. Pražák [-] , D. Volný [-] , L. Lasák [-] , P. Jakubec [-] , R. Redzina [-] , P. Bittner [-]

FK Darkovičky B
D. Olšar [-] - J. Hanus [-] , N. Adamčik [-] , M. Duda [-] , P. Adamčík [-] , M. Dundr [-] , O. Diviš [-] , K. Santer [-] , A. Zlotý [-] , D. Strachota [-] , M. Hill [-]

ŽK: 16. R. Redzina - 64. N. Adamčik .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČAPEC Libor - BERKY Ondřej (N), FOJTÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů