ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste zvolen hráčem kola s velkou procentuálním rozdílem, jak to vnímáte Vy?
“Vnímám to tak, že buď se kluci z týmu hecli a posílali hlasy a nebo ostatních 10 hráčů ze sestavy kola nemá kamarády. Ne, samozřejmě díky všem co poslali a dík patří i klukům co promovali sestavu kola na instagramu FKD. (fkdarkovicky1931)”
Proti Bělé se sice rozhodlo o tom, že postupují Kozmice, ale jak vy zhodníte zápas proti Bělé? Bylo dle Vás vše jak mělo být? Co zapříčinilo nepříznivý stav utkání ?
“Nebylo vůbec nic jak má být, asi jsme trochu podcenili přípravu den zpět. Kluci z Bělé přesně ví, co na tom jejich specifickém povrchu hrát a stačilo jim to na nás. Druhý poločas už jsme se trochu vzpamatovali, ale po tom hrozném prvním jsme si nezasloužili bodovat. Toho prvního poločasu je hlavně škoda, protože se přišlo podívat dost lidí a moc jsme se nepředvedli.”
Jak Vy sám se připravujete na utkání ? Máte nějaký rituál ?
“ Poslední dobou mám trochu problémy s kolenem, takže se mým rituálem stal brufen a aulin gel. Ale jinak nic specifického.”
Jaká je nyní atmosféra v klubu? Tím myslím atmosféra mezi hráči v kabině a hráči a trenérem ?
“Já za B tým nemůžu úplně moc mluvit, s kluky se víc vídám mimo hřiště než přímo na hřišti, protože působím v A týmu. Ale myslím, že atmosféra je dobrá. I celkově v klubu, máme šikovný dorost, který vyhrál pohár pár týdnů zpět, áčku i béčku se vcelku daří a funguje to.”
Kdo je Váš vzor fotbalový ? Co nebo kdo Vás přivedl k fotbalu ?
“K fotbalu mě přivedl můj otec, který stále válčí za béčko (Petr Adamčik). Vzor asi úplně nemám, je spousta vynikajících hráčů, od kterých se dá něco přiučit, ale rád při střelbě na tréninku nebo zápase například říkám "Messi!" než to pošlu nechytatelně 3 metry vedle branky.”

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.