Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice na svém hřišti přehrály rezervu Šilheřovic. Pozápasový rozhovor poskytl domácí trenér


2

Utkání poznalo dva dvoubrankové střelce a nakonec 7 brankovou podívanou. Jak utkání hodnotí trenér domácího celku Martin Müller?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak probíhala příprava na toto utkání?

Probíhala standardně jako každý týden, sešli jsme se jednou týdně na trénink ve středu, trénujeme hodinu a půl, vlastně klasickou tréninkovou jednotkou, na konci tréninku fotbálek a takto bych shrnul přípravu na tento zápas. Stres nebyl ani během přípravy.

 

Co říkáte na výsledek zápasu, když už víme že jste vyhráli?

To že jsme vyhráli je sice pěkné, ale výsledek měl být jiný, když jsme po 30. minutách vedli 3:0 a zbytečně jsme si to zkomplikovali.

 

Byla Vaše sestava kompletní nebo někdo z hráčů chyběl?

Chyběli mi 3 hráči ze základní sestavy.

 

Jak se podle Vás vyvíjel první poločas?

Do 30. minuty si myslím, že jsme soupeři nedali vůbec šanci, vedli jsme 3:0. Je fakt, že do čeho jsme kopli, tak nám to tam spadlo. Ale pak asi po sebeuspokojení našich hráčů nebyla ta hra taková, jak jsem si představoval a po zbytečných dvou chybách jsme dostali ještě do poločasu 2 góly a bylo to 3:2.

 

Jak jste promlouval k hráčům po prvním poločase?

Řekl jsem hráčům, že musí hrát stejně jako do té 30. minuty. A hráči poslechli, protože druhý poločas byl o něčem jiném.

 

Jak vypadal druhý poločas?

Dali jsme gól na 4:2 asi v 50. nebo 52. minutě a poté jsme dostali z trestného kopu krásný gól od soupeře na 4:3, to musím uznat, ale pak musím říct, že už žádná vyložená šance ani na jedné straně nebyla.

 

Jak by jste celkově shrnul zápas?

Terén nebyl moc dobrý po tom třídenním dešti, hřiště nebylo moc kvalitně připraveno. Asi to moc koukatelné pro oko diváka nebylo, ale té bojovnosti bylo z obou stran dost na to, že kluci trénují jen jednou v týdnu.

 

Hráč utkání. Koho by jste vybral a proč?

Tak to jste mě teď překvapil, budu muset popřemýšlet ještě, ale asi střelec dvou gólů Jan Stříbný, plnil to co měl a dal ještě k tomu dva góly.

 

Autor: Jaromír Fešar



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
O. Strzibný [-] - P. Pardy [-] , M. Steuer [-] , I. Hofer [-] , R. Wagner [-] , L. Hartmann [-] , J. Stříbný [-] , R. Ševior [-] , D. Kašný [-] , D. Vavřinčík [-] , K. Jaroš [-]

TJ Sokol Šilheřovice B
L. Dřevjaný [-] - T. Tyleček [-] , J. Čecháček [-] , M. Frank [-] , D. Vjačka [-] , P. Pražák [-] , D. Volný [-] , M. Wasserbauer [-] , P. Jakubec [-] , R. Redzina [-] , F. Václavík [-]

ŽK: 24. J. Stříbný , 58. R. Ševior , 72. R. Buchta , 89. P. Pardy - 84. J. Čecháček , 88. V. Machala .
Hráči zápasu: J. Stříbný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - HARAZIM Jan (N), ŽOFFAJ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích