Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná oplatila Kolešovicím porážku z minulého ročníku


Branky


0

Sparta zajížděla do Kolešovic odčinit porážku z minulého ročníku, kde v prvním kole dostala bůra. V silně oslabené sestavě (chyběli Hájek, Chládek, Ambrůžek, Rek a Vejvoda J.) začala utkání velmi agilně. Domácí Kolešovice podaly jen průměrný výkon a málem inkasovaly stejný příděl, jako naposledy rozdaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný poločas dostal Lužnou do pohody

V 10 minutě zahrával přímý kop Krumhanzl, ale jeho střelu domácí brankař Herink stačil vyrazit,míč však přece jen do sítě došel po dorážce Grilla. Hosté byli nadále velice aktivní a to vyústilo v další gól, a to ve 20. minutě, kdy po akci Krumhanzla pečetil Šnajdr - 0:2.

Třetí branka v síti Kolešovice na sebe nenechala dlouho čekat a ve 29. minutě po ose  Staněk - Kolínský, zamířil přesně Kopernický 0:3. Ve 34. minutě zahrával rohový kop Krumhanzl a opět to byl Kopernický, kdo posunul skóre Sparty ještě výš - 0:4.  

Na zlepšený výkon už bylo pozdě

Domácí za celý první poločas působili velice odevzdaným dojmem a takřka si nevytrvořili žádnou brankovou příležitost. Do druhého poločasu ale Kolešovice nastoupily velice aktivně  a chtěly se pokusit s nepříznivým výsledkem něco udělat. To se jim podařilo v 52. minutě utkání, kdy po rychlé akci zaznamenal čestný úspěch Houška 1:4.

Ze strany Českého Lva byla druhá půle určitě lepší, někteří hráči se dostali do šancí, ale nikdo nedokázal zavelet další brankou. Lužná bojovným výkonem udržela dostatečný náskok až do konce utkání a odvezla si cenné body ze hřiště hostů. 

 



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (hráč): Ani návrat některých hráčů základní sestavy nezabránil naprosto tragické první půli... Propadli jsme ve všech směrech, chyběla nám chuť, bojovnost, kombinace, hosté chtěli vyhrát mnohem víc, hráli jednoduše a přímočaře. Navíc děláme i individuální chyby. Naprosto vypovídající bylo skóre 0:4. Druhá půle pronesla mírně zlepšení, ale jen jednu branku, na víc jsme bohužel neměli. Fotbal je především kolektivní sport a tím bychom měli začít, pokud k tomu přidáme i bojovnost, tak se výsledky dostaví. V opačném případě budeme hrát o záchranu.

TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác (vedoucí mužstva): Předvedli jsme velmi pěkný výkon, zklamáním byla opět neúčast některých hráčů, i když omluvy lze pochopit. Překvapením pro mě je samotný výsledek utkání, já jsem tomu osobně nevěřil a jsem rád, že jsme z Kolešovic odvezli tři body.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Herink [-] , J. Vician [-] , P. Matějovský [-] , O. Ridzoň [-] (64. T. Rychtařík [-] ) - M. Stiska [-] , M. Holeček [-] (85. A. Jelen [-] ) , J. Daniš [-] , J. Polánek [-] - D. Polánek [-] , M. Houška [-]

TJ Sparta Lužná
J. Bartyzal [-] - D. Kopernický [-] , J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , J. Dolhý [-] (46. J. Sláma [-] ) - R. Grill [-] , K. Krumhanzl [-] (80. V. Mašek [-] ) , J. Kolínský [-] , S. Fronk [-] - R. Šnajdr [-] , D. Vejvoda [-] (69. J. Špička [-] )

ŽK: 27. M. Houška , 83. J. Herink .
Hráči zápasu: D. Kopernický , K. Krumhanzl .
Místo: TJ Český lev Kolešovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sýkora Antonín - Strouhal Jiří, Švácha Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.