3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle zahrály konečně podle svých představ. Padly tři červené


Branky


15. A. Vitner , 45. A. Vitner , 90. J. Sláma
0

Hředle se vrátily ke svému stylu hry až ve čtvrtém kole okresního přeboru. Doma přivítaly Jesenici, která byla lepší jen chvilku ve druhém poločase, ale svůj platonický tlak nedokázala přetavit v žádnou branku. Naopak svěřenci Josefa Petráše se blýskli třikrát. S tímto zápasem bude mít disciplinárka plné ruce práce, protože v něm padly tři červené karty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Traverze trvalo čtyři kola, než konečně předvedla výkon, který by si přála a na jaký jsme byli od tamního celku zvyklí. Prvních 60 minut byli hředelští lepším týmem a ani ve zbytku utkání hostující Jesenice žádný náznak zvratu nevykřesala.

 

Už v 15. minutě se po pěkné kombinační akci prosadil gólovou střelou Vitner, 1:0 pro domácí. O deset minut později se za hosty pokoušel o srovnání Petr John, ale jeho střela z vápna skončila mimo. Herní převaha domácích pak vyprodukovala v 33. minutě šanci pro Vitnera, kterou stihl uhasit na poslední chvíli Sam Pfejfer. Těsně před odchodem do kabin se dostal k vyraženému pokusu Bechnera Vitner a přidal zaslouženou pojistku na dva nula. V 61. minutě přišla nesportovní potyčka Brdy s hředelským Bechnerem, která znamenala pro oba borce předčasnou cestu do sprch.

Jesenice začla mít od 70. minutu územní převahu, ale nedokázala jí využít k výraznějším šancím. Vítr z plachet Jesenici kromě zranění Pfejfera odvál i Šťastný, který předvedl další moment nepatřící na fotbalové trávníky. Po slovních urážkách věnovaných rozhodčímu nemohlo následovat nic jiného, než že od arbitra viděl zaslouženě červenou kartu. V nastaveném čase ještě upravil skóre Sláma, který zakončil přečíslení pět na tři. Všechny body tak po zásluze zůstaly ve Hředlích.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí Hředle): Myslím, že to bylo naše naprosto zasloužené vítězství. Do 60. minuty jsme byli jednoznačně lepším týmem a hráli náš nejlepší podzimní zápas. Pak už utkání narušily červené karty... Jesenice měla chvilku ve druhém poločase převahu, ale spíš platonickou, my jsme ji k žádné vyložené šanci nepustili.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér Jesenice): Soupeř byl celý zápas lepší a zaslouženě vyhrál. Nás mohou mrzet dvě zbytečná vyloučení našich hráčů (Brda, Štastný) a zranění S. Pfejfera. Trochu nám to přidělalo vrásky pro příští domácí zápas.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , M. Došek [-] (86. V. Šmíd [-] ) , V. Holý [-] , M. Holý [-] - D. Šmíd [-] (46. M. Pichnarčík [-] ) , J. Sláma [-] , Š. Ďurina [-] , M. Vodrážka [-] (89. V. Hladký [-] ) - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - S. Pfejfer [-] , P. John [-] , J. John [-] , P. Altman [-] (68. M. Pacourek [-] ) - P. Šťastný [-] , D. Casas [-] , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] , Z. Balý [-] (86. R. Kalaj [-] ) - F. Horvát [-] (80. O. Synek [-] )

ŽK: 15. A. Vitner , 90. V. Šmíd - 12. D. Brda , 25. F. Horvát , 57. P. John , 67. Z. Balý . ČK: 61. D. Bechner - 61. D. Brda , 88. P. Šťastný .
Hráči zápasu: A. Vitner , J. Sláma - S. Pfejfer .
Místo: FK Hředle. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Sedláček Petr - Tichý Martin, Polívka Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.