9:1
(4:0)
73. K. Loula
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice si spravila chuť a věnovala Zavidovu debakl + FOTO


Branky


2. T. Pichner (vl.) , 21. J. Pfejfer , 22. Z. Balý , 32. D. Jeníček , 47. D. Casas , 51. Z. Balý , 65. V. Fiala , 68. J. John , 89. Z. Balý - 73. K. Loula
0

Trenér Jesenice Bedřich Bočánek měl po vyloučení Davida Brdy a Petra Šťastného velké obavy, jak si poradí se sestavou v tomto kole, ale zbylí svěřenci mu nachystali milé překvapení. S rezervou Zavidova doma pěkně vymetli, když jí věnovali pořádný debakl v podobě devíti branek. Hattrick si připsal Zbyněk Balý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se měnilo hned ve druhé minutě utkání, když si vlastence do sítě poslal obránce Pichner. Tři počáteční šance Jesenice brankou neskončily, mezitím se k útoku osmělili i hosté, konkrétně Zuda po akci Louly, ale v tísni dvou obránců zakončil jen do gólmana Řehoře. Posledně jmenovaný měl možnost se prosadit o chvilku později, ale Řehoř se překonat nenechal. Od té doby úřadovali už jen domácí.

Na 2:0 zvýšil po rohu Horváta pěknou ranou z voleje J. Pfejfer. Minutu potom předvedl fotbalovou parádu, ale i velký přehled záložník Balý, když nachytal vylezlého Štillera, kterému poslal balon pod klacek – 3:0. Sám exekutor mohl po svém úniku z lajny předložit míč do vápna, kde čekali jeho spoluhráči, ale Balý nikoho nenašel.

Mimo tyče pálil ze zadní tyče vzápětí Horvát. Ke slovu se pustil loňský střelec II. třídy Jeníček po půl hodině hry, když se ve vápně proháčkoval přes dva obránce a pak ještě naznačil gólmanovi, podél kterého nakonec bez problémů zakončil – 4:0. 

 

Skóre druhé pětačtyřicetiminutovky otevřel Cassas umístěnou střelou k tyči. Pak Cassas zakombinoval od půlky hřiště s Balým, a ten překonal pomocí tyče brankáře Štillera. V 53. minutě měli hosté dvě ojedinělé šance hned po sobě.

Šíma se ale do balonu moc neopřel a Pešek poslal svůj projektil mimo. Střídající Fiala se o chvilku později prosadil po individuální akci, když nejprve nastřelil nohy gólmana, od kterých se ale míč snesl obloučkem až za jeho záda – 7:0.

Osmou branku přidal na účet Jesenice po centru ze středového kruhu hlavou z vápna J. John. Po osmigólovém přídělu se nakonec ještě ozvali Zavidovští a zaznamenali čestný úspěch. Míč propadl na malé vápno, k němu se dostal Loula a hlavičkou přehodil brankáře – 8:1.

Tečku minutu před koncem udělal Balý, který tak završil rovnou i svůj hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Zdeněk Jícha (trenér Jesenice): Soupeř byl relativně mladý, ale i tak nescházela hráčům fotbalovost. Rozhodujícím faktorem byla přesto zkušenost našeho mužstva. Hodně nám pomohly dvě rychlé branky v úvodu zápasu a tím jsme vzali soupeři vítr z plachet a pak už jsme jen navyšovali skóre a pohodlně dovedli zápas do vítězného konce.

FC 05 Zavidov B
Josef Plincner (trenér Zavidov): Byl to od nás naprosto tragický a naivní výkon, víc se k dnešnímu zápasu z naší strany říct ani nedá.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , J. John [-] (82. M. Žebrakovský [-] ) , S. Pfejfer [-] , P. John [-] (58. J. Beneš [-] ) - Z. Balý [-] , D. Casas [-] (81. O. Synek [-] ) , J. Pfejfer [-] , P. Kotek [-] - D. Jeníček [-] (68. M. Pacourek [-] ) , F. Horvát [-] (46. V. Fiala [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Jelínek [-] (46. Z. Šmíd [-] ) , P. Pešek [-] , L. Plicner [-] , T. Pichner [-] - P. Šíma [-] , A. Špička [-] , M. Zuda [-] , R. Štiller [-] (58. J. Kraus [-] ) - K. Loula [-] , V. Ryšlavý [-]

ŽK: 55. Z. Balý , 80. P. Kotek - 67. V. Ryšlavý , 85. L. Plicner .
Hráči zápasu: Z. Balý .
Místo: SK Jesenice. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - Špidra Marek, Sosna Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.