Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKR zlomil Jesenici po hodině hry a šup na čelo tabulky


Branky


0

Vítězství rakovnické rezervy se nerodilo snadno, ale nakonec to byli právě domácí mladíci, kteří v nelehkém zápase proti Jesenici uspěli a právem se vyšplhali na čelo tabulky nejvyšší okresní soutěže. Jejich výkony jsou nejvyrovnanější a po zaváhání druhého rakovnického celku je pěšinka zase o něco čistější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmá minuta zastihla hlavičkujícího Balého na malém vápně, ale nebyl stoprocentně připravený, protože namířil balon strestuhodně vedle. Před druhou brankou o dvě minuty později to byla zcela jiná písnička. Fojtík vypálil ze třiceti metrů bombu na Řehoře, který však míč podcenil a skončil za jeho zády - 1:0.

Další část hry se odehrávala bez výraznějších šancí, pouze od vápna k vápnu. Jesenice byla trochu nebezpečnější, ale pokusy téměř nikde.

Druhý poločas začal stejně, jako první skončil. V 57. minutě se Balý dostal do další obrovské příležitosti, ale sám před Peškem poslal míč vedle. Znovu se potvrdilo nedáš - dostaneš. Když vyhrál Gašpárek důležitý souboj, ocitl se Z. Červený sám před Řehořem a počínal si opět gólově - 2:0.

Až od této chvíle, tedy po hodině hry, nabralo utkání jednoznačný průběh. Jesenice pravděpodobně o své možnosti přišla, což naopak nakoplo domácí. Byla to otázka času, kdy padne další branka. Po krásné kombinační akci vynikl střelou k tyči Jiránek, který si vše zopakoval ještě v 79. minutě, kdy stál znovu na konci kombinace svých spoluhráčů a tentokrát technickou střelou podruhé prostřelil Řehoře.

Ve zbývající desetiminutovce mohl skóre navýšit střídající trenér Hertl, nebo stopeři Plaček s P. Tvrzem, ale čtyřgólová taška už bratry nepřibírala.




Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): Po hodině hry jsem si říkal, že vedeme opravdu šťastně, protože nebezpečnější byli hosté. Zápas se ovšem zlomil naší druhou brankou. Od této chvíle jsme utkání již plně kontrolovali a mohli přidat další branky. Výrazného vítězství nad Jesenicí si velice ceníme, protože se nerodilo vůbec snadno. Nyní nás čeká Pavlíkov, který je poslední bez bodu. Budeme chtít navázat na páté vítězství v řadě dalším a potvrdit pozici lídra Okresního přeboru.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér):



Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - M. Cibulka [-] , J. Plaček [-] , P. Tvrz [-] , P. Hovorka [-] - P. Vydra [-] , Z. Červený [-] (80. T. Hrbek [-] ) , M. Fojtík [-] , J. Jiránek [-] - R. Gašpárek [-] (75. R. Hertl [-] ) , M. Tvrz [-] (29. M. Sodomek [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Balý [-] , S. Pfejfer [-] , J. John [-] , P. John [-] - P. Altman [-] (46. F. Horvát [-] ) , M. Pacourek [-] (61. J. Beneš [-] ) , J. Pfejfer [-] , D. Casas [-] (71. R. Kalaj [-] ) - D. Jeníček [-] , P. Kotek [-]

ŽK: 76. M. Cibulka .
Hráči zápasu: P. Tvrz - S. Pfejfer .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - Petr Sedláček, Martin Tichý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.