Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov bude chtít na příděl v Zavidově rychle zapomenout


Branky


8. P. Čech , 23. P. Čech , 34. V. Beneš , 61. K. Loula , 64. P. Čech , 78. P. Jelínek , 86. V. Beneš - 19. P. Sajner
0

Bojovný mančaft Sokol Janov odolával soupeřům různých kvalit až do sedmého kola, ale to osmé mu štěstí nepřineslo. Paní štěstěna v dresu hostů rozhodně nebyla, naopak Zavidovští postavili nějaké hráče z A mužstva a měli výbornou produktivitu. Sedm branek mluví za vše. Hattrick zaznamenal mladík Čech, kterého dvěma brankami podpořil stoper Vláďa Beneš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal v rychlém tempu, už v 5 minutě otevřel skóre P. Čech ml. přesnou střelou mezi nohy brankáře. Pak se na chvilku hra uklidnila a gólové šance byly vidět jen ojediněle. Až ve 20. minutě po křídle utekl hostující Peták a přesným centrem našel ve vápně Sajnera, který uklízel míč za záda M. Štillera - 1:1.

To bylo ze strany hostů vše. Za 10 miut na to utekl domácí mladík Čech a prostřelil Kopáčka na 2:1. Do přestávky se ještě trefil stoper z A mužstva Beneš z přímého kopu, když střelu uklidil k tyčce - hostující brankář neměl šanci zasáhnout 3:1.

 

 

Do druhého poločasu hosté vstoupili hodně aktivně a domácí uzavřeli v jejich vápně, vše se ale odehrávalo bez gólového efektu. Po patnácti minutách se uvolnil na velkém vápně Loula a nádhernou střelou k tyči zvýšil na 4:1, brankář se jen podíval, jak míč zapadl do klece.

Za 3 minuty to už bylo 5:1, po pravé straně utekl Zuda a přesnou přihrávkou do vápna vybídl Čecha ml., který uklízel míč do prázdné brány. To už hosté byli otrávení a snažili se zápas jen dohrát. K jejich smůle hovořila i neproměněná penalta... V 78. minutě po rohovém kopu se na velkém vápně dostal k míči Jelínek a střelou k pravé tyči zvýšil na 6:1.

A to ještě nebylo vše. Rohový kop zahrával Špička, Beneš se vyšplhal nejvýš a měl poslední slovo tohoto utkání - 7:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Dnes předvedený výkon odpovídal tomu, co chceme hrát, bylo zde nasazení, hra po zemi s rychlým přechodem do útoku. Soupeř byl bojovný, ale v druhém poločase ho zlomily rychlé góly. Dařilo se všem na place, obzvlášť útočníkům, kteří míchali obránce a nevěděli, kam dříve skočit.

Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí): K našemu mužstvu se v dnešním utkání obrátila paní štěstěna zády a navíc se na obraně podepsali právě probíhající posvícenské hody. Soupeř, posílen o několik hráčů z "A" mužstva, vstřelil rychlou branku, na kterou jsme ještě dokázali rychle odpovědět Sajnerem, ale to bylo z naší strany bohužel vše. Naši hráči kazili krátké přihrávky a dlouhé pasy dokázala domácí obrana bezpečně pokrýt. V druhé půli přišlo vyvrcholení naší marnosti, kdy jsme bohužel neproměnili ani pokutový kop. Zavidovu zůstaly zaslouženě všechny tři body a my musíme na tento zápas rychle zapomenout a soustředit se na plný bodový zisk v následujícím kole, kdy hostíme Č.L.Kolešovice.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] , V. Beneš [-] , L. Plicner [-] , M. Skoupý [-] (46. P. Jelínek [-] ) - M. Zuda [-] , A. Špička [-] , P. Čech ml. [-] , R. Štiller [-] (60. D. Štiller [-] ) - K. Loula [-] , P. Čech [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - T. Čuda [-] (46. J. Koukal [-] ) , J. Kloub [-] , J. Melč [-] , J. Skoupý [-] - J. Černý [-] , M. Karnafel [-] , R. Konvalinka [-] , M. Rosa [-] - P. Sajner [-] , M. Peták [-]

Hráči zápasu: P. Čech .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - Antonín Sýkora, Tomáš Vodrážka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.