Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 13:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou rezerv Rakovník posily nepotřeboval


0

Souboj dvou rezervních týmů II. třídy dopadl lépe pro favority domácího celku, kteří okupují oprvní místo v tabulce. Oba týmy mohly využít tváří svého áčka, ale domácí tento krok nepotřebovali. Zavidov prostřídal všech pět hráčů, a i když se mu podařilo snížit, na Rakovník si nevyšlápl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku lepším týmem a prakticky jen celý zápas kontrolovali. Hráli zodpovědně, neustále napadali rozehrávky Zavidova a rychlým přechodem se snažili dostat za jeho obranu.

První dva góly padly po nepřesných rozehrávkách hostujících zadáků, kteří de facto předložili dvě tutovky Gašpárkovi a Sodomkovi. Oba šli sami na Štillera, který ač se snažil, gólům zabránit nedokázal.

 

Do druhého poločasu vstoupili Zavidovští aktivně, ale jejich hra končila prakticky na velkém vápně rakovnické rezervy. Až v 52. minutě přišla změna skóre, kdy Čech ml. rozehrál míč na levou stranu do běhu Žďánskému, a ten přesnou střelou podél brankáře snížil na 2:1.

Následně přišly další akce, ale bez gólového efektu. A tak udeřili domácí. V 61. minutě po rohovém kopu se k míči dostal Gašpárek a prudkou střelou pod břevno nedal Štillerovi šanci ani podruhé - 3:1.

Pak už se hra jen přelévala z jedné strany na druhou. Hosté usilovali o další gól, a tak otevřeli hru, což ale byla jen voda na mlýn pro domácí hráče, kteří se přesnými nákopy za obránci Zavidova dostávali do šancí. Jen díky zákrokům gólmana Štillera se číslice na světelné tabuli už nezměnily.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): V první půli se nám nedařilo moc herně, byť jsme byli aktivnější. Naštěstí nám Zavidov dvakrát namazal a kluci svoje šance využili. Ve druhé půli jsme se po rychlé brance hostů semkli a hráli mnohem lépe. Dobře jsme kombinovali a vytvořili jsme si řadu šancí, chyběla nám však větší přesnost v koncovce. Tři body se do tabulky počítají. Za týden nás doma čeká Lužná, která umí zahrát na papírově silnější týmy, tak se musíme dobře připravit a prezentovat se v lepším světle než v sobotu.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Dnes jsme vstoupili do zápasu opatrně, řekl bych až bojácně, a to domácí tým svým tlakem a hrou dokázal potrestat. Dnes vyhrál lepší tým. Chvilkami mi to připomínalo hru Barcelony a Chelsea, spousty přihrávek a čekání na naše chyby, které přišly a domácí trestali.



Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - P. Hovorka [-] , J. Plaček [-] , M. Sodomek [-] , M. Cibulka [-] (76. Z. Žihla [-] ) - R. Hamouz [-] (67. P. Nováček [-] ) , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] (83. M. Galia [-] ) , P. Vydra [-] - R. Gašpárek [-] , M. Tvrz [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] (70. J. Bureš [-] ) , P. Pešek [-] (46. D. Žďánský [-] ) , L. Plicner [-] , V. Geier [-] - R. Štiller [-] (46. M. Skoupý [-] ) , P. Čech ml. [-] , A. Špička [-] , M. Zuda [-] (80. P. Jelínek [-] ) - K. Loula [-] (70. V. Ryšlavý [-] ) , P. Čech [-]

ŽK: 34. M. Cibulka - 28. K. Loula , 70. M. Skoupý , 78. J. Bureš .
Hráči zápasu: J. Plaček - M. Štiller .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Strouhal Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.