1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov poprvé bodoval, schytala to Lužná


Branky


0

Pro Lužnou to není zrovna hřejivý okamžik, když právě Pavlíkov získal první body v její aréně. Naopak svěřenci Luboše Gebharta slaví první podzimní úspěch. Ne nadarmo zněl čtvrteční expert tip Adama Bureše. Obránce Pavlíkova totiž odhadoval, že jeho tým alespoň remízu ukope. Po devíti kolech se hosté poprvé radují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu to byl hlavně boj. Po dvaceti minutách vyslal ulicí Konopásek Polcara, který zasunul balon k tyči - 0:1. Lužná stav zápasu dorovnala ve 32. minutě Šnajdrem.

Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, pověsil se do vzduchu Samson a strhl vedení na pavlíkovskou stranu - 1:2.

 

Ve druhém poločase žádná branka nepadla, ale šanci měl hostující Fekete i Polcar. Nepříliš zajímavé utkání si Lužná za rámeček asi nedá. Naopak Pavlíkov, který nebyl lepším týmem, vybojoval první tři body a může se odrazit do dalších kol s pozitivní náladou.

Za týden přivítá doma Olešnou. Lužná to bude mít těžší, ta zavítá na půdu favorita SK Rakovník.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček (trenér): Utkání moc fotbalu ke koukání nepřineslo. Rozhodlo soustředění a důslednost v obraně. Hosté uhlídali kromě jedné všechny naše útočné akce.

SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér): Bylo to naše nejlepší utkání v podzimní části. Konečně jsme se vyvarovali zbytečných chyb a dokázali si vytvořit brankové příležitosti, které jsme proměnili. Musím poděkovat všem za bojovnost a nasazení.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Dolhý [-] , P. Staněk [-] , L. Hájek [-] , D. Kopernický [-] - J. Staněk [-] , P. Ambrůžek [-] , A. Mašek [-] (55. S. Fronk [-] ) , J. Kolínský [-] - R. Grill [-] (60. J. Špička [-] ) , R. Šnajdr [-]

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - K. Novák [-] , M. Brož [-] , A. Bureš [-] , R. Samson [-] - L. Konopásek [-] (74. L. Konopásek [-] ) , D. Franěk [-] (90. D. Linhart [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] - V. Fekete [-] (85. T. Gebhart [-] ) , L. Kříž [-]

ŽK: 41. R. Grill , 44. A. Mašek - 30. L. Konopásek .
Místo: TJ SPARTA LUŽNÁ. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Michael - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.