P. Sajner 19.
M. Štícha 77. (vl.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov doma umí, hřeje se na pátém místě + FOTO


Branky


19. P. Sajner , 77. M. Štícha (vl.) - 66. D. Polánek
0


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Lva to byl třetí venkovní zápas v řadě. Janov mohl jít do vedení už v 5. minutě, ale gól nebyl díky ofsajdu domácím uznán. I přes to šli do výhody nakonec svěřenci Milana Amlera, kteří si vypracovali hezkou akci, na jejímž konci byl v 19. minutě Sajner - 1:0. Pak se musel Matějovský hodně natahovat, aby vytěsnil přímý volný kop Mělče.

Domácí byli aktivnější a častěji na míči, hosté se snažili dorovnávat tvrdou a nepříjemnou hrou. Až poté se osmělili Lvi a hned z toho byla gólovka. Prais v tísni z pravé strany jen těsně minul levou Kopáčkovu tyč. U další velké šance ČLK byl znovu Prais. Ke gólové nabídce od Polánka mu chyběl jeden krok. I přesto domácí první poločas vyhráli zaslouženě.

Druhá půle byla zpočátku v režii kolešovických hráčů,  kteří se nedostávali do koncovky jen díky dobře hrající obraně. To má Janov doma nacvičené. Hru hostů hodně oživil Daniš a následně i M. Holeček. V 66. minutě se Kolešovicím podařilo vyrovnat zásluhou D. Polánka, kterému na střed zavedl míč Daniš, ale do kolem hosty poslala vlastní branka o deset minut později.

V 77. minutě, kdy se povedlo Petákovi odcentrovat přes Kováře, míč proletěl malým vápnem a Štícha ho uklidil přímo do šibenice před dobíhajícím Sajnerem. Oba celky mohly strhnout vítězství na svoji stranu. Před tímto vlastním gólem pálil nejprve vedle Sajner, potom se vyznamenal proti Polánkovi Kopáček. Jednogólový náskok domácí s přehledem uhájili až do konečného hvizdu sudího Berana.

Janov překvapivě disponuje osmnácti body, které v tabulce okresního přeboru zanmenají krásné páté místo... Kolešovice mají o sedm méně.

 

 

 

Fotografie pořídil Tomáš Kinter (Sokol Janov)



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí): Po výprasku se Zavidova jsme se dokázali opět stmelit a hrát líbivý fotbal. Soupeř nás zaskočil velmi tvrdou a nátlakovou hrou, kterou trestal hlavní sudí pouze žlutými kartami. První poločas jsme byli lepším týmem. Našim hráčům bych chtěl poděkovat za kolektivní a bojovný výkon, body zůstaly v naší aréně, a to je pro naše mužstvo povzbuzení před příštím kolem, kdy zajíždíme na půdu horkého favorita do Rakovníka na Olympii.

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (vedoucí): Bohužel vstup do utkání byl z naší strany mizerný. Janovští byli mnohem více na míči a především v ofenzivě nám dělali problémy. O výhře domácích rozhodl vlastní gól. Myslím, že šlo o typycký remízový zápas. První poločas byli lepším mužstvem Janovští, druhá půle vyšla lépe našemu týmu a za zlepšený výkon po změně stran, jsme si alespoň bod zasloužili. Škoda, že rozhodčí Beran v závěru zápasu přehlédl penaltový zákrok na Herinka.



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - T. Čuda [-] (70. A. Alijevič [-] ) , V. Šťastný [-] , J. Melč [-] , J. Kloub [-] - R. Konvalinka [-] (84. J. Koukal [-] ) , M. Karnafel [-] (41. M. Rosa [-] ) , J. Linc [-] , L. Bajer [-] - P. Sajner [-] , M. Peták [-]

Český Lev Kolešovice
M. Matějovský [-] - J. Herink [-] , J. Vician [-] , J. Kovář [-] , M. Štícha [-] - M. Stiska [-] , P. Barthel [-] , M. Houška [-] - D. Polánek [-] , T. Prais [-] , P. Roubík [-]

ŽK: 78. J. Linc - 40. J. Herink .
Hráči zápasu: J. Melč - M. Štícha .
Místo: TJ Sokol Janov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Beran Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.