2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lev neprolomil mizernou formu ani v Zavidově


Branky


0

Lev se od zápasu s Kněževsí potýká s mizernou formou... A ne jinak tomu bylo v začátku utkání v Zavidově.I když hosty po vyrovnávacím gólu polila živá voda, v poslední minutě utkání nerozhodný stav neudrželi a prohráli. Domácí, kteří byli lehce posilněni o pár hráčů z A mužstva, mohou slavit své čtvrté vítězství, které je drží přesně uprostřed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál rychlý a bojovný fotbal z obou stran s větší aktivitou na kopačkách domácích hráčů. Vše vycházelo od obrany, kterou skvěle dirigoval D. Štiller. Přesnými přihrávkami a aktivním pohybem se Zavidovští dostávali na dostřel hostující branky.

První velká akce přišla v 10. minutě, kdy Zuda šel sám na brankáře, bohužel jen nastřelil jeho nohy. Další šanci měl Loula, ale brankář Herink byl zase na svém místě. Ve 20. minutě dostal přesnou přihrávku Geier, udělal si obránce, který bohužel pro hosty se snažil míč ještě vypíchnout, ale zasáhl jeho nohy a byla z toho penalta.

Tu s přehledem proměnil Špička. V prvním poločase ještě přišly další dvě šance, které měl na noze Ryšlavý, ale další gól již nepadl. Hosté měli jen jednu střelu na bránu v podobě přímého volného kopu Barthela, který skončil po nedůsledném zákroku Štillera na břevně.

Do druhého poločasu domácí prostřídali řady a hned to bylo znát. Než se noví hráči rozehráli, Kolešovičtí svého soupeře zatlačili na vápno a měli pár šancí na vyrovnání.

Velkou šanci Jankury zablokovala obrana. Kolešovice se ale dočkaly o chvíli později, odražený míč vrátil před branku J. Herink, a ten skončil překvapivě v brance. Hra se vyrovnala a začala se přelévat z jedné strany na druhou. Velké šance likvidovali brankáři na obou stranách. Nejvíc ztroskotal Roubík a pak i v těžké pozici Polánek.

Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, tak v 89. minutě rozehrál brejkovou situaci P. Čech st. míč na Loulu, ten ho zatáhl do vápna a přesnou přihrávkou našel Deveru, který nedal brankáři šanci - 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Dnes to byl těžký zápas, my jsme se snažili hrát a hosté dobře bránili a vyráželi k rychlým brejkům. Jsme rádi, že se nám povedlo rozhodnout, i když to bylo se štěstím na konci zápasu. Jsou to pro nás důležité body do tabulky. Chtěl bych poděkovat všem za stoprocentní nasazení a bojovnost.

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (vedoucí): Zaslouženou remízu, jsme si stejně jako minulý týden, neodvezli... Dostat gól v 90. minutě, by se nám stávat nemělo, bohužel stalo se. Horší je, že nás přístup celého týmu k fotbalu, je čím dál tím horší...



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - V. Geier [-] (46. R. Štiller [-] ) , Z. Šmíd [-] , D. Štiller [-] (46. J. Hlušička [-] ) , M. Zuda [-] (75. M. Červený [-] ) - L. Plicner [-] (66. P. Jelínek [-] ) , P. Čech ml. [-] , D. Devera [-] , A. Špička [-] - V. Ryšlavý [-] , K. Loula [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Herink [-] , J. Vician [-] , J. Kovář [-] , M. Štícha [-] (75. A. Jelen [-] ) - P. Jankura [-] , P. Matějovský [-] (10. ) , P. Barthel [-] , M. Holeček [-] (46. M. Stiska [-] ) - D. Polánek [-] , P. Roubík [-]

ŽK: 24. K. Loula , 72. Z. Šmíd , 75. A. Špička - 19. P. Roubík , 70. P. Barthel , 84. M. Houška .
Hráči zápasu: K. Loula .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.