0:4
(0:0)
46. J. Vávra
48. J. Vávra
76. J. Tajbl
88. Z. Balý (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedobytná tvrz v Jesenici padla, a docela lehce


Branky


46. J. Vávra , 48. J. Vávra , 76. J. Tajbl , 88. Z. Balý (vl.)
0

Hráčem devátého kola se stal David Brda z Jesenice. V pátečním rozhovoru mimo jiné odhadoval, jak si jeho tým povede v sobotu doma proti Senomatům. Jelikož Jesenice doma všech pět utkání vyhrála, je její porážka velkým překvapením. Jseničtí chtěli z domácího hřiště udělat nedobytnou tvrz, tu ale Senomaty poměrně lacino zbouraly. Výsledek asi zaskočil kde koho...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková pětačtyřicetiminutovka

Nezajímavá první polovina utkání něpřinesla ani branky. Domácí meli jen jednu šanci, jinak na gólmana Kučabu nevyslali skoro nic. Něco málo přilétlo z dálky, s ostatními pološancemi si senomatský strážce hravě poradil.

Jesenici chyběl akorát brankář Řehoř, jinak byla kompletní. Ani to na další výhru v domácím prostředí nestačilo.

Odevzdaná Jesenice inkasovala čtyřikrát

Vše podstatné se odehrálo až po změně stran. První dvě branky Senomat padly po samostatných únicích rychlonožky Vávry. Nejprve hned minutu po příchodu z kabin vyslal Jakuba Opat, podruhé, jen o dvě minuty později, to byl z pozice předstopera Hudák.

Hosté se až divili, jak odevzdaný výkon domácí zvolili. V těchto chvílích už bylo prakticky rozhodnuto, ale Jesenici srazily na kolena další dvě branky. V 76. minutě se trefil po centru ze strany střídající Tajbl - 0:3.

Tečku tomuto utkání dal dvě minuty před konečným hvizdem sudího Berana domácí obránce Balý. Brankář Drahoňovský totiž podběhl míč a jesenický zadák si ho chtěl zpracovat na hrudník, přičemž si ho srazil do vlastní branky - 0:4.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): Přísnější měřítko snese jen první poločas, kdy jsme si vytvořili i několik šancí. Po začátku druhé půle dal soupeř rychlé dva góly, byl jednoznačně lepší a zaslouženě zvítězil.

SK Senomaty
Jaroslav Kodeš (vedoucí): Jsme naprosto spokojení, utkání jsme zvládli výborně takticky. Jesenici jsem takhle odevzdanou ještě nezažil. Čekal jsem, že se ještě vzepře, vždyť má v týmu bojovníky a hráče z Oráčova, kteří jsou tím pověstní, ale to se nekonalo. Nemohu říct, že bychom domácí nějak zvlášť přehrávali, ale Jesenice nebojovala.



Sestavy


FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - P. John [-] , J. John [-] (86. J. Beneš [-] ) , S. Pfejfer [-] , Z. Balý [-] - J. Pfejfer [-] , P. Šťastný [-] , D. Brda [-] , F. Horvát [-] (74. M. Pacourek [-] ) - D. Jeníček [-] , D. Casas [-] (55. R. Kalaj [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Hůla [-] (76. M. Sailer [-] ) , M. Vopat [-] - O. Havel [-] , P. Katona [-] , R. Trešl [-] , P. Králička [-] (46. J. Tajbl [-] ) - J. Vávra [-] (88. D. Zápal [-] ) , L. Mácha [-]

ŽK: 70. S. Pfejfer - 76. J. Vávra , 76. R. Hůla , 86. O. Kučaba .
Místo: SK Jesenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beran Jan - Martin Tichý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.